kasımda nolacak kral herkes kasım diyorda benim sistemim var fakat böyle indirime birşeyler düştükçe topluyorum 2.sistem olarak.Link
HDR 10
Adaptive Sync
Pivot Özelliği
Kasımda daha iyileri gelebilir. Acil ihtiyacı olan varsa baksın sadece bence.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kasımda yıl genelıne gore daha cok fırsatlı urunler yakalayabılırsın ındırım ayı gıbı dusunkasımda nolacak kral herkes kasım diyorda benim sistemim var fakat böyle indirime birşeyler düştükçe topluyorum 2.sistem olarak.
anladım kral sağolasın dolar gün geçtikce artıyor biraz saçma gelmişti ilk başta. görücez bakalım.kasımda yıl genelıne gore daha cok fırsatlı urunler yakalayabılırsın ındırım ayı gıbı dusun
ındırımler kasım ayında dolardan ve pıyasa durunmundan cok bagımsız olabılıyor zaten sıcak fırsatları kasım ayında takıp et gorursunanladım kral sağolasın dolar gün geçtikce artıyor biraz saçma gelmişti ilk başta. görücez bakalım.
Ben de güzel indirim gördükçe topluyorum hocam. Ama kasımda 11.11 indirimleri ve yıl sonu indirimleri oluyor. Black friday falan da var hatta. O yüzden ümitliyim daha iyi indirimler gelebilir diye önden uyarıyorum yani acelesi olmayan beklesin diye.kasımda nolacak kral herkes kasım diyorda benim sistemim var fakat böyle indirime birşeyler düştükçe topluyorum 2.sistem olarak.
gamepadlarda indirime düşer mi ki ozamanBen de güzel indirim gördükçe topluyorum hocam. Ama kasımda 11.11 indirimleri ve yıl sonu indirimleri oluyor. Black friday falan da var hatta. O yüzden ümitliyim daha iyi indirimler gelebilir diye önden uyarıyorum yani acelesi olmayan beklesin diye.
tamamdır o zaman kral sağolasın bekleyelim o zaman.Ben de güzel indirim gördükçe topluyorum hocam. Ama kasımda 11.11 indirimleri ve yıl sonu indirimleri oluyor. Black friday falan da var hatta. O yüzden ümitliyim daha iyi indirimler gelebilir diye önden uyarıyorum yani acelesi olmayan beklesin diye.