22K her şey dahil pc toplama

mertlua

80+
Reaksiyon skoru
29
Bütçe
22000
Bilgisayar almayı düşünüyorum hiç toplama bilgisayar almadım. Toplama pc'de, kurulum işini bilmiyorum. Bütce 22k var, monitör,klavye,mouse dahil olursa güzel olur çünkü dediğim bütçeden yukarı çıkmam imkansız Oyun üstüne pc alıcam, yüksek fps alacağım uzun süre götürecek bir şey lazım. Harici parçalar almamda lazım o yüzden sistem biraz düşük gelir sanırsam. Yinede her şey dahil bir pc lazım
@SadeceBirisi.

Bilgisayar almayı düşünüyorum hiç toplama bilgisayar almadım. Toplama pc'de, kurulum işini bilmiyorum. Bütce 22k var, monitör,klavye,mouse dahil olursa güzel olur çünkü dediğim bütçeden yukarı çıkmam imkansız Oyun üstüne pc alıcam, yüksek fps alacağım uzun süre götürecek bir şey lazım. Harici parçalar almamda lazım o yüzden sistem biraz düşük gelir sanırsam. Yinede her şey dahil bir pc lazım
@SadeceBirisi.
@Kürşat Kütükçü @M.A.Y. ama zenci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece kasa 20k

msi ile 23k aryond ile 24k

Son düzenleme:
Dostum teşekkür ediyorum, pazartesi kesin alıcam. Harici donanımlarıda sağdan soldan bulurum herhalde, ama sistem kurulumu için el ile monte yada vida,tornavida ile yerleştirilmesi gerekiyorsa kolaylıkla onu bende yaparım ama farklı şekil bir müdahale gerekiyor ise yapmam zor olucak zaten yt'de birsürü kurulum videoları var yinede yapamazsam tekrardan yazarım buraya

Eve yeni geldim gerekli kontrolleri gözden geçirip yorum yapacağım 😊
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el sıfır fark eder mi

Son düzenleme:
Geri