🔥İndirim 🔥Amazon Yurt Dışı Ürünlerinde Kargo Bedeli 0 TL 🔥

Bunu giyimde de kullanabilir miyiz ben bu amazonun ara yüzünü bir türlü anlamadım çok karışık mesela skechers bir ayakkabı alsam diyorum nasıl olur işliyor mu burada da ?

2x32 ram aldım. Ödeme kartımdan kesilmedi ama sipariş edildi olarak gözüküyor. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Ne yapmam gerekir? İptal edip tekrar satın alsam 2 kez keserler mi?

2x32 ram aldım. Ödeme kartımdan kesilmedi ama sipariş edildi olarak gözüküyor. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Ne yapmam gerekir? İptal edip tekrar satın alsam 2 kez keserler mi?
kartından 24 saat içinde kesilir otomatik para bulundur yeter

@Ckribrahim asus rog sıvı soğutma ile ilgili türkiyede teknik servis / garanti işlemi yapılıyor mu abi bilgin var mı ?
Emin değilim ama şundan eminim. Kargo ücreti olmadığı için ürünü 2 yıl içerisinde iade etsen bile ürünün fiyatını geri alıyorsun. 4500 TL civarı parayı sana tekrar geri veriyorlar.

dün akşam farkettim bende 1 hafta önce almayı düşündüğüm mont kargosu ile 5k tutarken dün gece 2.8k ya aldım 😄 Türkiye’de bulunmayan ürünler için aşırı iyi bir fırsat.
Atsana knk link

300 500 lira kargo bedeli için gecenin 3ünde konu mu açılır :D
Aynen 300 500. Kasalar 2000 TL civarı alıyor kargo ücreti. Sıvı soğutma 1000 TL civarı. TR fiyatından 3500 TL düşük fiyatta sıvılar. He gerçi sen şey değil misin ? 1200 TL yi alamayınca ağlayan çocuk.

32 lik 2 tane Ram aldım.
Şimdi sıvı soğutucu ve M2 ssd bakıyorum. Uygun fiyata denk gelen olursa paylaşabilir mi?

İşlemci Ryzen 5 5600,
M2 sdd için 2Tb bakıyorum

dün akşam farkettim bende 1 hafta önce almayı düşündüğüm mont kargosu ile 5k tutarken dün gece 2.8k ya aldım 😄 Türkiye’de bulunmayan ürünler için aşırı iyi bir fırsat.
Hangi mont hocam, bende alpha industries ürünlerini favoriye ejkemiştim eve geçince bakacağım :)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Yurt dışı bazı ürünlerde kargo ücreti 0 TL. Kargo bedeli 0 olduğu için normal fiyattan bile daha ucuz oluyor.

Hem indirimli ürün hem de kargo ücreti olmayan ürün atıyorum. Konuda bulduklarımızı paylaşalım.
Asus ROG LC II ARGB ve Düz siyah fanlı olan çok uygun oluyor TR ye göre. 🔥

hocam sizce şu attığınıx asus sıvı soğutmayı alsam satabilirmiyim pahalı ürünler sahibinde satılıyormu

hocam sizce şu attığınıx asus sıvı soğutmayı alsam satabilirmiyim pahalı ürünler sahibinde satılıyormu
Onu bilemem dostum. Çevrendeki müşteri potansiyelini bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
Geri