Kılları jiletle aldım batıyor uyuyamıyorum

Reaksiyon skoru
762
Epilasyon olacağım kılları jilet ile aldım belden aşağı abandım. Şuan uyuyamıyorum batıyor eşofmanı çıkardım bu seferde yatak batıyor la nasıl dayanıcam ben acilll öneri istiyorum

Yapabileceğimiz hiç bir şey yok.

-Napolyon

Epilasyon olacağım kılları jilet ile aldım belden aşağı abandım. Şuan uyuyamıyorum batıyor eşofmanı çıkardım bu seferde yatak batıyor la nasıl dayanıcam ben acilll öneri istiyorum
kase koy emanetin oraya teması keser

arko krem falan sür. Ben aldığım zaman onu sürüyorum. Baya rahatlatıyo. Hatta alırken deriyi kesmistim onun acısını bile almıştı.
Bildiğim tüy dökücü krem var mı? Ve zamanla azaltan

İyi alamadınız galiba. Batma yapmaması gerekiyor.
Epilasyon yerinde istek üzerine makineyle almaları gerekiyor, sizin gittiğiniz yerde yok mu?

Beyler gidecektim çevrem hiç tavsiye etmedi yorumlar vs içime sinmedi bildiğiniz tüyleri döken ve ileride azaltan krem var mıdır? Epilatör aletlerine baktım 3 yıl önce 950 olan aletler suan 5000 7000 TL :D

Beyler gidecektim çevrem hiç tavsiye etmedi yorumlar vs içime sinmedi bildiğiniz tüyleri döken ve ileride azaltan krem var mıdır? Epilatör aletlerine baktım 3 yıl önce 950 olan aletler suan 5000 7000 TL :D
niye tavsiye etmediler ne alaka

epilasyon yapacaksan jilet vurmak doğru mu ? makineyle alsaydın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,864
Üyeler
189,745
Son üye
keremkee
Geri