Cities Skylines 2 ÇIKTI ( 649₺ )

Alıntıyı görüntüle
OYUN 00.00DAN SONRA ÇIKIŞ GÜNÜNE GELİCEK VE ZAM YİYECEK, 425TLLİK FİYATTAKİ SON SAATLER BUNLAR, ŞEHİR KURMA OYUNU SEVİYORSANIZ ACİLEN ALIP KÜTÜPHANENİZE EKLEMELİSİNİZ, YADA GAMEPASS ARTIK SİZ BİLİRSİNİZ, GAMEPASSDE MOD DESTEĞİ VAR,
ÖN YÜKLEME GELDİ ÇOK KISA ZAMAN İÇİNDE TAM ÇIKIŞ YAPACAK
Ekran Alıntısı.PNG

GELİYOR GELMEKTE OLAN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ÇOK AZ KALDIIIII

cs 1 i 700 saat oynadım ama cs2 yi şuanlık almam gibi. zaten cs1 in tüm dlc leri yeteri kadar pahalıydı, oyun da dlc siz oynanmayacağı için 1000tl üzerinde vericek param yok

Crack savundugum yok yanlış anlamayın ama bu tarz bir oyuna kusura bakmayın da suanki fiyat bile çok bence. Evet başarılı bir şehir kurma oyunu olsa bile bu kadar parayı hak ettiğini düşünmüyorum. Crack indirmek daha mantıklı.
Bende normalde illegal yollara başvurmayı sevmem ama bu oyunda başvurulur bence hoi4 gibi oyunlarda da olabilir.

14 euro civarı bir fiyata satılıyor hocam. şuanki fiyat az bile. crack konusu dlcleride kapsıyorsa hak veriyorum. paradox oyunlarının dlclerine para yetiştirmek ayrı bir başarı. hoi4-ck3-cities skylinesin base oyunu alıp dlc crack yapıyordum.

3 yıllık gamepassi olan biri olarak oyunu almayacağım. 2.5 yıl civarı bir şey kaldı gamepasste. oyunun suyunu çıkarırım.

cs 1 i 700 saat oynadım ama cs2 yi şuanlık almam gibi. zaten cs1 in tüm dlc leri yeteri kadar pahalıydı, oyun da dlc siz oynanmayacağı için 1000tl üzerinde vericek param yok
Doğru diyosun bende deneyip ona göre iade edicem

14 euro civarı bir fiyata satılıyor hocam. şuanki fiyat az bile. crack konusu dlcleride kapsıyorsa hak veriyorum. paradox oyunlarının dlclerine para yetiştirmek ayrı bir başarı. hoi4-ck3-cities skylinesin base oyunu alıp dlc crack yapıyordum.

3 yıllık gamepassi olan biri olarak oyunu almayacağım. 2.5 yıl civarı bir şey kaldı gamepasste. oyunun suyunu çıkarırım.
benimde öyle yapasım varda bakalım nolcak

Doğru diyosun bende deneyip ona göre iade edicem

benimde öyle yapasım varda bakalım nolcak
hocam bana steam hesabını verebilir misin arkadaş ekleyeyim . Cities skylines oynamayı seven arkadaşım hiç yok

649 TL oldu. 23 Dolar.

Normalde 49 Dolar oyun.
evet yedi zamı

hocam bana steam hesabını verebilir misin arkadaş ekleyeyim . Cities skylines oynamayı seven arkadaşım hiç yok
ekleme yapmıyorum hocam

e.PNG

650 Lirayı hak eden bir oyun değil, 425 bir nebze verilebilirdi ama 650 kesinlikle değmez Gamepass alırsanız daha iyi olur

evet yedi zamı

ekleme yapmıyorum hocam

Alıntıyı görüntüle

650 Lirayı hak eden bir oyun değil, 425 bir nebze verilebilirdi ama 650 kesinlikle değmez Gamepass alırsanız daha iyi olur
Gamepass'e zam gelecek 120 TL oluyor. O yüzden aldım bende.

2026 hazirana kadar gamepassim var diye almadım. Yarin yeni kartımdan gelsin de deniyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,762
Üyeler
188,984
Son üye
capkin
Geri