Kızdan red yedim tekrar yazayımmı ?

Arkadaşları ve sınıfa kadar yayılmış çoktan unut sen onu kimse aynı numaraya bir daha düşmez. Kız senin şimdi her türden mesajlarını huylarını anlattıysan özelini vs. onlara anlatıp topluca dedikodu kurbanı oldun bile unut sen onu, o kadar rp yiyorsa söyle kuzenı kız kardeşi falan varsa yeğenime alayım.
yapacak çare yok yani o zaman ama en azından delikanlı gibi belli ettim korkaklık yapmadım

yapacak çare yok yani o zaman ama en azından delikanlı gibi belli ettim korkaklık yapmadım
Salla gitsin sana kız mı yok bu işin erkekliği karılığı olmaz. Yeni birini bul veya rp den sevgili yapacak tanıdığın varsa anlaş bak nasıl bir süre sonra yediremez kendine.

Ayni kisi uzerinde deniyorum… tutana kadar devam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelenekleri bozmayalim bu yilbasida yazcaz
Hocam denemeyin, kurbanınız olayım, yeter da.

@TinerciAlper Son kez gidip diyeceksende eline boncuk tabancasını alıp karşısına geçip diyeceksin ki ben mi kara toprak mı, o da kara toprak derse gözünüzden yaş aksın ve kendi şakağınıza tabancayı ateşleyin.

@TinerciAlper Son kez gidip diyeceksende eline boncuk tabancasını alıp karşısına geçip diyeceksin ki ben mi kara toprak mı, o da kara toprak derse gözünüzden yaş aksın ve kendi şakağınıza tabancayı ateşleyin.
onun yerine kurusıkı alsın içine boş mermi koysun red ettiği zaman namluya sürsün daha iyi

Yok canım acır öyle

Hocam aklima getirdiniz yazdim yine

Geri