🔥İndirim Lenovo Laptop DDR5 10,799₺🔥(16Gb/Ryzen5)

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,421

16Gb Ram DDR5 4800Mhz Gece indirimi var ihtiyacı olan kaçirmasin bu fiyata güzel marka ve özellik🔥👍
Screenshot_2023-10-24-21-58-51-118_com.dmall.mfandroid-edit.jpg

Ryzen 5 7520U Pek iyi bir işlemci değil Ryzen 5 5500u bulmaya çalışın bu fiyata.
Ayrıca aynı laptop'ın daha üst seviyesini kullanıyorum ve laptop efsane. Klavyesi rahat ,yapısı parmak tutmuyor vs vs vs.

Son düzenleme:
Ryzen 5 7520U Pek iyi bir işlemci değil oyun için Ryzen 5 5500u bulmaya çalışın bu fiyata.
Ayrıca aynı laptop'ın daha üst seviyesini kullanıyorum ve laptop efsane. Klavyesi rahat ,yapısı parmak tutmuyor vs vs vs.
Ddr5 4800mhz ram o arayı kapatır hocam :D bu fiyata 8gb ramlı ddr4 laptoplar satiliyor

Öyle sandığın kadar bir fark yok.
İşlemci daha önemli.
İşlemci cidden kötümü bu fiyata? Bence gayet yeterli işlemci

8gb ramlı laptoplar satiliyor 10k ya daha iyi laptop varsa link atabilirmisiniz.

Kardeşime aldım bence f/p bir ürün şimdilik memnun kod yazmak için kullanıyor herhangi bir sorun yaşamadı

Bu fiyata daha iyi bir cihaz var mı. Trendyol satışlarına falan bakıyor bir abla

Paneli göremedim özelliklerde, ips panel mi

bu işlemciden bile kötü duruyor ztn asus acer vs ddr5 laptoplar bu fiyatta acaba kaçırdığım bişey varmı bilen yazabilirmi bende satın alma arifesindeyim

ram farkına takılmayın coguna ram ekleniyor ztn 12gb oluyor direk

bu işlemciden bile kötü duruyor ztn asus acer vs ddr5 laptoplar bu fiyatta acaba kaçırdığım bişey varmı bilen yazabilirmi bende satın alma arifesindeyim

ram farkına takılmayın coguna ram ekleniyor ztn 12gb oluyor direk

İntel tarafını bilmiyorum ama konuda gördüğüm 5500u daha iyi mesajına istinaden ufak bir araştırma yaptım oyunlarda parçalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,327
Üyeler
187,490
Son üye
candar
Geri