4080CS go ve Valo gibi oyunlar oynayacaksan 7700x, eğer hikayeli oyunlar oynayacaksan 7800x3d.
Ekran kartın ne?
4080 için en azından 2k monitör alsan daha iyi olur. Hatta 4k monitör alırsan 5600 bile yetebilir. İlla ki 1080p 360 hz kullanacağım diyorsan yukarıda yazdığıma göre al.
7800x3d tabii ki de kanka sorumu buda360hz monitör var 5600 vardı 360 fps sabit alamadığım için değiştirmek zorunda kaldım iki işlemci arasındayım hangisini almalıyım
Not: uzun süre işlemci değiştirmeyi düşünmüyorum ona göre söylerseniz sevinirim
Kule tipi sogutucu var bende o soğutur mu bu işlemciyiGüzel bir soğutucun varsa net 7800x3d. Uzun süredir kullanıyorum iyi ki almışım. Uzun sürede götüreceğini düşünüyorum. RX580 8gb ekran kartım var sırtlıyor resmen.![]()
Deep Cool LT720 ARGB 360 mm ile kullanıyorum hocam. Kule tipi destekler mi bilmiyorum. İnceleme videolarına bakmak lazım.Kule tipi sogutucu var bende o soğutur mu bu işlemciyi![]()
Kaç derece oluyor oyunlarda hocam sizin.Deep Cool LT720 ARGB 360 mm ile kullanıyorum hocam. Kule tipi destekler mi bilmiyorum. İnceleme videolarına bakmak lazım.![]()
Hocam deep cool ls 720 se 360mm sıvı soğutma varGüzel bir soğutucun varsa net 7800x3d. Uzun süredir kullanıyorum iyi ki almışım. Uzun sürede götüreceğini düşünüyorum. RX580 8gb ekran kartım var sırtlıyor resmen.![]()
RX580 8gb ekran kartım var sırtlıyor resmen.![]()
Özellikle belirtiyorum buradaki arkadaşların çoğu bilmiyor bell ki. Ryzen 7700x Valorant vs CS GO'da diğer tüm işlemcilerden daha iyi.Memnun musunuz hocam işlemciden
60 dereceleri görmüyorum neredeyse.Kaç derece oluyor oyunlarda hocam sizin.
Çok memnunum hocam.Hocam deep cool ls 720 se 360mm sıvı soğutma var
Memnun musunuz hocam işlemciden