Yardım Yarın 15 pro max alicam nelere dikkat etmeliyim ?

Arkadaşlar yarın iPhone 15 pro max alacağım. Yurt dışı telefon olduğu için alırken nelere dikkat etmeliyim
Face id
Kameraların kontrolü
Kapalı kutu olması
Ekran parlaklığı
Bataryası %100 mu diye
Başka neye bakılır 40 bine aliyorum 15 promax 256
Knk herşeyi yap ama 15 pro Max alma hayatımda bu kadar kalitesiz bişey görmedim telefonu cebime koyarken halının üstüne düştü tak arka taraf gg oldu

Hayırlı olsun hocam. Ben de yurt dışı 14 Pro Max almıştım 4-5 ay önce. Tabii kayıt ücreti 20 bin olunca ufak bir pişmanlık olmadı değil. :D

beyler 15 pro max in tr de 1 yıl garantisi geçen model no hangisi ve 1 fiziksel bir e simmi var o modelde

beyler 15 pro max in tr de 1 yıl garantisi geçen model no hangisi ve 1 fiziksel bir e simmi var o modelde
Ben demin aldim 15 pro max bir normal sim bir e sim modeli aldım ikisinde de garanti yok

yazdıklarını kontrol ettinmi hocam açılmamış cihaz değilmi
Aynen hepsini kontrol ettim tamamen kapalı aktif değildi. Aldım geldim sorun yok her şeyi çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazdıklarını kontrol ettinmi hocam açılmamış cihaz değilmi
Bir tane daha aynısından alıp ikisini toplam 20ye kayıt ettirmeye çalışcam öyle bişey var

Arkadaşlar yarın iPhone 15 pro max alacağım. Yurt dışı telefon olduğu için alırken nelere dikkat etmeliyim
Face id
Kameraların kontrolü
Kapalı kutu olması
Ekran parlaklığı
Bataryası %100 mu diye
Başka neye bakılır 40 bine aliyorum 15 promax 256
Ayarlardan erişilebilirlik-Dokunma-AssistiveTouch aç ve ekranda gezdir bak dokunmatik bozukmu değilmi diye imeide kontrol et e devletten.

Ayarlardan erişilebilirlik-Dokunma-AssistiveTouch aç ve ekranda gezdir bak dokunmatik bozukmu değilmi diye imeide kontrol et e devletten.
Dokunmatikte sorun yok kullandım gayet iyi durumda. IMEI nerden bakılıyor e devletten ve ne işe yariyor

Apple supporttan baktım aktif değildi

Dokunmatikte sorun yok kullandım gayet iyi durumda. IMEI nerden bakılıyor e devletten ve ne işe yariyor

Apple supporttan baktım aktif değildi
*#06# yaparak arama kısmından öğrenebilirsiniz aldığın imei ile e devlet imei yaz kontrol et bir sıkıntı varmı diye

*#06# yaparak arama kısmından öğrenebilirsiniz aldığın imei ile e devlet imei yaz kontrol et bir sıkıntı varmı diye
Kayıtlı değil diyor zaten yurtdışı başka ne demesi lazımdı

Yapacağım onuda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,357
Üyeler
184,775
Son üye
Annieee
Geri