Sınavlara çalışamıyorum

mfm125

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,360
YouTube dan sınava çalışmak istiyorum ama öyle zor sorular oluyor ki yapamıyorum meslek lisesine gittiğim için sınavlarımız YouTube daki sorulara göre çok daha kolay oluyor ve bı dengesizlik oluşuyor beynim yanıyor.Daha kolay sorular çözen YouTube kanalı varmıdır yada başka nasıl çalışabilirim?

YouTube dan sınava çalışmak istiyorum ama öyle zor sorular oluyor ki yapamıyorum meslek lisesine gittiğim için sınavlarımız YouTube daki sorulara göre çok daha kolay oluyor ve bı dengesizlik oluşuyor beynim yanıyor.Daha kolay sorular çözen YouTube kanalı varmıdır yada başka nasıl çalışabilirim?
hocam bnde soru çözdüm zor sonra sınava girdim soru kolay kafam karıştı guten tag a gitmişim günaydın yazmışım

Antrenmanlarla matematik tarzı kolay test kitapları çözebilirsiniz. Konuyu dinleyin, mümkünse not çıkarın. Ardından soruları çözün. Yapamadıklarınızı video çözümden anında hallederek ilerleyin. İlerlemeyi göreceksiniz zaten.

Antrenmanlarla matematik tarzı kolay test kitapları çözebilirsiniz. Konuyu dinleyin, mümkünse not çıkarın. Ardından soruları çözün. Yapamadıklarınızı video çözümden anında hallederek ilerleyin. İlerlemeyi göreceksiniz zaten.
Tek amacım sınıfı geçmek yks falan yok konuyu anlasam yeter en az 80 alırım

valla o birazda senle alakalı mesela ben matematikte deftere bile yazmıyom formülü yazıyom 2 soru yazıyom örnek kalsın diye geri kalan sayfalar boş hepsini aklımdan yapıyom

Yazdıklarını ve kitapları tekrar edebilirsin.

11 mat 06 alıp 12 mattan 80 alan ben kimyadan 0 çekicek yarın

11 mat 06 alıp 12 mattan 80 alan ben kimyadan 0 çekicek yarın
benim kimyada altyapı yokdu ilk sınavdan 32 almıştım bana sapladılar bende 2. sınavda 85 aldım ben sapladım

Geri