iijeriichoii
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Bu site mi uygulama mı? Adı nedir hocam?
EloShapes - Find and Compare Gaming Gear
Find and compare more than 1400 gaming mice and 400 mousepads to find the perfect one for you!
Bu site mi uygulama mı? Adı nedir hocam?
Elin büyükse ama harbi büyükse darmoshark güzel ama orta küçükse ve clav tutuyorsan endgame ben endgame alırdım ama ne olursa olsunhangisi alınır hocam
hocam sensör olarak darmoshark daha iyiElin büyükse ama harbi büyükse darmoshark güzel ama orta küçükse ve clav tutuyorsan endgame ben endgame alırdım ama ne olursa olsun
Birşeyi yok. Malzeme kalitesi ortalama yada ortalama altı sensörü ve teknolojisi ise iyi. Marka algısı da daha düşük olduğu için fiyat performans ürünü oluyor kendileri. İBu mouse lar neden bu kadar çok abartılıyor? Bana e sporcular kullanıyor demeyin de! Bu kadar çok kişi alıyorsa diğer üst seviye markalardan ne tür bir üstünlüğü var???
Jaguar çok iyi bir marka değil ki. Türkiye de az satıldığı için çok lüks marka sanılıyor. Yurtdışında bildiğin orta segment arabaEndgame malzeme kalitesi olarak çok üst bir marka mousenin jaguarı gibi düşün
Delux ve darmoshark ise fiyatına göre aşırı iyi performans veriyorlar
Connectgame ise endgame distrübütörü
tam olarak kestirememekle birlikte az önce 2300 TL'lik bir sipariş için 9 taksitte 2550 TL gibi bir tutar çıktı. Oran olarak tahmini bir şeyler yakalayabilirsiniz hocam.m3 4k için taksit secenekleri nedir bilen var mı
Yorumlara baktım kronik sorunları varmış, Amazon dada fazla popüler değil ortalama puan almışEndgame malzeme kalitesi olarak çok üst bir marka mousenin jaguarı gibi düşün
Delux ve darmoshark ise fiyatına göre aşırı iyi performans veriyorlar
Connectgame ise endgame distrübütörü
Kesinlikle katılıyorum sakın almayın yarın sabaha kalsın ben sizin yerinize alıp deneyeceğim mouseyi (!)Bu aldım diyenlerde nedense hep yeni hesap! Botlar basmış sanırım burayı @Abdullah Hacıgül
O kadar çok yorum atılmış ki popüler bir mouse markası sandım ama kimse adam gibi ne almış nede yorum yapmış yapanlarda yarısı memnun yarısı değil ben Basilisk v3 kullanıyorum baya bi araştırarak aldım ve memnunum https://www.hepsiburada.com/razer-b...ing-mouse-rz01-04000100-r3m1-pm-HBC000017SVYT sitedeki yorumlarda gayet iyi yani üstüne biraz daha para koyup bilindik markalar alın paranıza yazık olmasın sürü psikolojisine kapılmayın burada o etki yaratılmaya çalışılıyor gibi.Kesinlikle katılıyorum sakın almayın yarın sabaha kalsın ben sizin yerinize alıp deneyeceğim mouseyi (!)
Gayet popüler hocam sizin dikkatinizi yeni çekmişO kadar çok yorum atılmış ki popüler bir mouse markası sandım ama kimse adam gibi ne almış nede yorum yapmış yapanlarda yarısı memnun yarısı değil ben Basilisk v3 kullanıyorum baya bi araştırarak aldım ve memnunum https://www.hepsiburada.com/razer-b...ing-mouse-rz01-04000100-r3m1-pm-HBC000017SVYT sitedeki yorumlarda gayet iyi yani üstüne biraz daha para koyup bilindik markalar alın paranıza yazık olmasın sürü psikolojisine kapılmayın burada o etki yaratılmaya çalışılıyor gibi.
m3-4k bu fiyatta teknoloji ve genel plastik kalitesi olarak alınabilecek en iyi mousedir. Kötü mouse değil her yeni modelde biraz daha iyileştiriyorlar kalitelerini. Özellikle benim gibi eli büyük olan insanlara çoğu mouse uymuyor. Bu mouse oldukça büyük çoğu kişiye büyük ihtimalle büyük gelecektir.O kadar çok yorum atılmış ki popüler bir mouse markası sandım ama kimse adam gibi ne almış nede yorum yapmış yapanlarda yarısı memnun yarısı değil ben Basilisk v3 kullanıyorum baya bi araştırarak aldım ve memnunum https://www.hepsiburada.com/razer-b...ing-mouse-rz01-04000100-r3m1-pm-HBC000017SVYT sitedeki yorumlarda gayet iyi yani üstüne biraz daha para koyup bilindik markalar alın paranıza yazık olmasın sürü psikolojisine kapılmayın burada o etki yaratılmaya çalışılıyor gibi.