Neler Yeni

🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

yanlıs fiyat değilse bedava @Ckribrahim @MuratTheFounderOfGariban
1300 liraya attack shark x3 almam soku

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
m3-4k bu fiyatta teknoloji ve genel plastik kalitesi olarak alınabilecek en iyi mousedir. Kötü mouse değil her yeni modelde biraz daha iyileştiriyorlar kalitelerini. Özellikle benim gibi eli büyük olan insanlara çoğu mouse uymuyor. Bu mouse oldukça büyük çoğu kişiye büyük ihtimalle büyük gelecektir.

DARMOSHARK M3 - 4K' ya baktım hakkında hiç yorum yapılmamış sitelerde, youtube da ise yerli 1 kişi videosunu çekmiş bence o kadar da popüler değil.​

GirayHan

80+ Platinum
gencolar. ofis kullanımına uygun mu bu mouse ? bana ergonomi ve tık ömrü lazım. rival 5 var zorluyor beni.

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
M3 4K nın dongle yanında mı ?
m3 4k white olanı aldım da connect game den sıkıntı cıkar mı acaba ödeme vs yaptım da şimdi gördüm şikayeti olan vs kişi var baya defolu veya bozuk ürün cıkıyor diye

Can...

80+ Platinum

yanlıs fiyat değilse bedava @Ckribrahim @MuratTheFounderOfGariban
dayak yedik iyi mi?

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Arkadaşlar herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız, oldu ki sıkıntı yaşadınız ve connectgame sorununuzu çözmedi; öncelikle ödeme altyapısını kullandığı iyzico ve ardından bankanızı arayarak ödeme itirazı yapabilirsiniz. İyzico'nun baskısıyla anında sorununuz çözülecektir :) kendim e-ticaret yapıyorum ödeme altyapısına edilen şikayetlerde hukuken haklıysanız çözüme kavuşmama ihtimali yok.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan

DARMOSHARK M3 - 4K' ya baktım hakkında hiç yorum yapılmamış sitelerde, youtube da ise yerli 1 kişi videosunu çekmiş bence o kadar da popüler değil.​

Türkiye'de bu tarz güzel mouseleri kimse bilmiyor. Yurt dışında daha popüler bu markalar. Önemli olan popüler olması değil zaten. Fiyatı şuan özellikleri için bedava.

Migel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Migel
Arkadaşlar herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız, oldu ki sıkıntı yaşadınız ve connectgame sorununuzu çözmedi; öncelikle ödeme altyapısını kullandığı iyzico ve ardından bankanızı arayarak ödeme itirazı yapabilirsiniz. İyzico'nun baskısıyla anında sorununuz çözülecektir :) kendim e-ticaret yapıyorum ödeme altyapısına edilen şikayetlerde hukuken haklıysanız çözüme kavuşmama ihtimali yok.
Aklıma getirmişken ben bir tüketici hakem heyeti başvurularım ne alemde bakayım :)

Robius

80+ Bronze

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Klavye nasıl arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler öncelik M3 4K olsun. Paranız yetmezse M800 Pro alın.
Model ı dan geçilir mi dediklerine indirim reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

@MuratTheFounderOfGariban hocam klavye nasıldır khail switch mi var yanlış mı anladım önerirseniz bilek desteğini sonradan ilave demiştiniz o şekilde alabilirim ve Glorious model I var ondan geçilebilecek kablosuz mouse var mı değer mi geçmeye

Son düzenleme:

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
mouselerden pek anlamam, Rog Pugio II'den XM2we veya M3-4K'ya geçmeye değer mi? 1000Hz ile 4000Hz arasındaki fark gerçekten hissediliyor mu?

Top Bottom