🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

Hocam baya sağlam indirim eline sağlık @MuratAbiGF Fedaisi , bende 4 ay önde darmoshark m3 almıştım 1500'e böyle olacağını bilseydim beklerdim. Eğer arkadaşlar eliniz büyükse ve büyük mousedan geçiş yapacaksanız gözünüz kapalı darmoshark m3 4k'yı alabilirsiniz. Ben ise Logitech G300S'den geçtim ilk düşüncem bu mouse g300S den çok daha hafif ve daha büyük mouse, ilk başta tabii biraz rahatsız oldum, ama şu an abi kardeş gibiyiz baya sağlam

m3 4k ile m800 pro arasında o kadar kaldım ki ikisini de alamıyorum agalar 22 sayfanın hepsini okudum hala kararsızım help:uzgunpeepo:

Arada 4 k hz dışında fark yok monitörün 240 hz üstü ise darmoshark değilse delux al

incelemeleri konuya ekledim bro bakabilirsin onlarada ama darmoshark al bence eğer tutuşunada uyuyorsa
3 senedir gamepower icarus kullanıyorum kablosuz kullanmak istiyorum artık ikisi de görüp beğendiğim cihazlar ama m800 içerik olarak çok daha bi albenili m3 zaten söylemeye gerek yok 4k malzeme kalitesi de hoşuma gitti gördüğüm kadarıyla amazondaki yabancı yorumlarına baktığımda m800 pro daha bi içimi açıyor ama bir yandan da darmonshark göz kırpıyor sanırım ben karar verene kadar bitecek

300 TL'ye değer de öyle aman aman bir şey değil hocam kullanınca delux de üzmez cam skatez ayrı bi olay katıyor ztn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 senedir gamepower icarus kullanıyorum kablosuz kullanmak istiyorum artık ikisi de görüp beğendiğim cihazlar ama m800 içerik olarak çok daha bi albenili m3 zaten söylemeye gerek yok 4k malzeme kalitesi de hoşuma gitti gördüğüm kadarıyla amazondaki yabancı yorumlarına baktığımda m800 pro daha bi içimi açıyor ama bir yandan da darmonshark göz kırpıyor sanırım ben karar verene kadar bitecek
Al gitsin birini cidden bitebilir her an

Hissediliyor diyen beni bulsun. Ama sonuçta daha iyi olduğunu değiştirmiyor bu durum. Hız olarak değil fakat stabilite olarak fark var ama. Kablosuz mouseler bazen anlık gecikme veya takılma yapabiliyor. 4000 Hz de bu daha nadir olur.

Beyler konu dışı ama, 1500 lira civarı kulaklık ve yine aynı fiyata gamepad önerisinde bulunacak olan varmı? veya şu ürünü bekle indirime girince al diyebileceğiniz

Arkadaşlar önemli bi soru; dün amazondan hyperx cloud 2 aldım. Burafaki kulaklık ile kıyaslarsak sizce hangisi daha mantıklı? İkisininde fiyatı aynı buarada

Geri