MuratAbiGF Fedaisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,214
- Konu Sahibi Konu Sahibi
en iyi sensör delux ve darmosharkta ancak genel kalitede xm2we daha iyiHocam tutuş harici sensör vs en iyi hangisindedir
en iyi sensör delux ve darmosharkta ancak genel kalitede xm2we daha iyiHocam tutuş harici sensör vs en iyi hangisindedir
Bi yeşil darmoşen iyi sensör delux ve darmosharkta ancak genel kalitede xm2we daha iyi
h.oBi yeşil darmoş
bi beyaz ondan alalım o zaman sağ ol
incelemeleri konuya ekledim bro bakabilirsin onlarada ama darmoshark al bence eğer tutuşunada uyuyorsam3 4k ile m800 pro arasında o kadar kaldım ki ikisini de alamıyorum agalar 22 sayfanın hepsini okudum hala kararsızım help![]()
Darmosharkın mcusu daha iyiArada 4 k hz dışında fark yok monitörün 240 hz üstü ise darmoshark değilse delux al
3 senedir gamepower icarus kullanıyorum kablosuz kullanmak istiyorum artık ikisi de görüp beğendiğim cihazlar ama m800 içerik olarak çok daha bi albenili m3 zaten söylemeye gerek yok 4k malzeme kalitesi de hoşuma gitti gördüğüm kadarıyla amazondaki yabancı yorumlarına baktığımda m800 pro daha bi içimi açıyor ama bir yandan da darmonshark göz kırpıyor sanırım ben karar verene kadar bitecekincelemeleri konuya ekledim bro bakabilirsin onlarada ama darmoshark al bence eğer tutuşunada uyuyorsa
Al gitsin birini cidden bitebilir her an3 senedir gamepower icarus kullanıyorum kablosuz kullanmak istiyorum artık ikisi de görüp beğendiğim cihazlar ama m800 içerik olarak çok daha bi albenili m3 zaten söylemeye gerek yok 4k malzeme kalitesi de hoşuma gitti gördüğüm kadarıyla amazondaki yabancı yorumlarına baktığımda m800 pro daha bi içimi açıyor ama bir yandan da darmonshark göz kırpıyor sanırım ben karar verene kadar bitecek
Hissediliyor diyen beni bulsun. Ama sonuçta daha iyi olduğunu değiştirmiyor bu durum. Hız olarak değil fakat stabilite olarak fark var ama. Kablosuz mouseler bazen anlık gecikme veya takılma yapabiliyor. 4000 Hz de bu daha nadir olur.