Bende aynı soruyu merak ediyorum. Şuan kullandığım mousepad ile Pugio II'den istediğim verimi alamasam da MPC450 gibi speed mousepad ile iyi ikili olabilirler diye düşünüyorum.Rog pugio 2'den geçmeye değecek mouse'lar mı bunlar ?
Tesekkur ederimCloud II'de kal hocam bence. Hem marka değeri olarak hem de amazon güvencesi var. 2 kulaklık da 53mm sürücüye sahip. Cloud II rüştünü ispat etmiş güzel bir kulaklık.
Esporcular bunları kullanmıyor, onların kullandıklarının daha ucuz muadilleri. Esporcuların kullandığı Lamzu, Pulsar, Ninjutso gibi daha kaliteli ve niş mouse markalarının fiyat/performans versiyonları. O mouselere göre shellde kullanılan malzemenin kalitesi ve sağlamlığı, kalite kontrol standartları daha düşük oluyor tabii ki fakat bu dandik mouseler olduğu anlamına gelmiyor. Razer gibi bilindik markalarında Dav3 gibi çok üst düzey modelleri var tabii ama pahalı.Bu mouse lar neden bu kadar çok abartılıyor? Bana e sporcular kullanıyor demeyin de! Bu kadar çok kişi alıyorsa diğer üst seviye markalardan ne tür bir üstünlüğü var???
Yardımcı olabilicek varmı ?Logitech g102 kullanıyorum kablosuz bir mouse a geçmek istiyorum m3 4k yı önermiş herkes fakat elim küçük bana gidermi m3 4k ?
Arkadaşlar, rekabetçi oyunlar için kablosuz kulaklık önerir misiniz? kablosuz için bütçe ne kadar olmalı
Yardımcı olabilicek varmı ?