19 cm el için hangisi m800 prp ve m3 4k arasına kaldım yardımcı olursanız sevinirim.kablolu logitech m300s kullanıcısıyım.mouseden çok anlamıyorum
Ajazz aj199 var bende bi yerden para bulup m3 4k alınır mıDarmoshark m3 4k geç klavyeyi de direk alabilirsin
Hocam m300s kullandığım g300s modeli değil.bjraya baktım çıkmıyor modeli.19 cm el büyüklüğü için m3 4k çok mu büyük olur
teşekkür ederim hocam , fark varmış ,hangi siteden bakıyorsunuz hocam
Kusura bakmayın yanlış okumuşum. Benim elim büyük değil hatta arkadaşlarım arasında en küçük el genelde benim oluyor. Kaç cm bilmiyorum ama G Pro Wireless kullanıyorum neredeyse aynı boyutta M3 4K ile bana hiç büyük gelmiyor ve claw şeklinde tutuyorum.Hocam m300s kullandığım g300s modeli değil.bjraya baktım çıkmıyor modeli.19 cm el büyüklüğü için m3 4k çok mu büyük olur
teşekkür ederim hocam , fark varmış ,hangi siteden bakıyorsunuz hocam
benim elimde arkadaşlarımın arasında en küçüğü logitech g102 güzel oturuyor elime küçğük bir mouse olduğu için sence m3 4k büyük mü gelirKusura bakmayın yanlış okumuşum. Benim elim büyük değil hatta arkadaşlarım arasında en küçük el genelde benim oluyor. Kaç cm bilmiyorum ama G Pro Wireless kullanıyorum neredeyse aynı boyutta M3 4K ile bana hiç büyük gelmiyor ve claw şeklinde tutuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
EloShapes - Mouse Comparison Tools
Search through and compare more than 700 gaming products with EloShapes!www.eloshapes.com
Endgame Gear XM1r ya daM3 4K nın dongle yanında mı ?
G102 tam oturuyor boyutu tam sana göreyse bu büyük gelir diye düşünüyorum.benim elimde arkadaşlarımın arasında en küçüğü logitech g102 güzel oturuyor elime küçğük bir mouse olduğu için sence m3 4k büyük mü gelir
Siz g300s modeline bakmışsınız.benim kullandığım lenovo m300s