🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

MPJ-1200’ün stoğu bitti mi?

Rog pugio 2'den geçmeye değecek mouse'lar mı bunlar ?
Bende aynı soruyu merak ediyorum. Şuan kullandığım mousepad ile Pugio II'den istediğim verimi alamasam da MPC450 gibi speed mousepad ile iyi ikili olabilirler diye düşünüyorum.

Arkadaşlar, rekabetçi oyunlar için kablosuz kulaklık önerir misiniz? kablosuz için bütçe ne kadar olmalı

19 cm el için hangisi m800 prp ve m3 4k arasına kaldım yardımcı olursanız sevinirim.kablolu logitech m300s kullanıcısıyım.mouseden çok anlamıyorum

m3 4k beyaz olanı tercih ettim fakat şuan pis gözüküp gözükmeyeceği hakkında şüpheye düştüm beyaz mouse kullanlar aydınlatırsa sevinirim.

Bu mouse lar neden bu kadar çok abartılıyor? Bana e sporcular kullanıyor demeyin de! Bu kadar çok kişi alıyorsa diğer üst seviye markalardan ne tür bir üstünlüğü var???
Esporcular bunları kullanmıyor, onların kullandıklarının daha ucuz muadilleri. Esporcuların kullandığı Lamzu, Pulsar, Ninjutso gibi daha kaliteli ve niş mouse markalarının fiyat/performans versiyonları. O mouselere göre shellde kullanılan malzemenin kalitesi ve sağlamlığı, kalite kontrol standartları daha düşük oluyor tabii ki fakat bu dandik mouseler olduğu anlamına gelmiyor. Razer gibi bilindik markalarında Dav3 gibi çok üst düzey modelleri var tabii ama pahalı.

Xtrfy K4 klavyeyi çektim. Klavye hakkında pek bilgim olmasa da iyi olduğunu düşünerek aldım. Klavye hakkında bilgisi olan varsa aydınlatsın.

Arkadaşlar, rekabetçi oyunlar için kablosuz kulaklık önerir misiniz? kablosuz için bütçe ne kadar olmalı
Bütçeni bilmiyorum ama orta bütçeli kulaklıklar bu fiyatlardan başlıyor daha uyguna düşer mi bilmiyorum ama bu kulaklığı öneririm. Ben bir kaç aydır takip ediyorum sanıyorum stok sorunu var o yüzden fiyat yüksek. Teknosa da yeni açtı stoğu alabilirsin yani. Yine de araştır

Yardımcı olabilicek varmı ?
1698997004567.png

Geri