Hiç gerek yokLamzu atlantis var ben de normal 1 yıldır falan kullanıyorum ama bu dermoshark m3 4k çok kafamı karıştırdı alsam değer mi sizce değiştirmeye ?
Ben de 3' ledim alarak .Evde 2 tane klavye var. Xtrfy klavyeyi almamak için kendimi tutuyorum. Şunu alın bitirin
ben 7 yıllık platoon klavyemle mutlu değilim ama hoşuma giden klavye bulamıyorumBen de 3' ledim alarak .
Tam içine sinmese bile fiyat performans ve kalite dengesini sağlayan ürün bulunca al gitsin.ben 7 yıllık platoon klavyemle mutlu değilim ama hoşuma giden klavye bulamıyorum
bu işin ucu bucağı olmadığı için kriterlerim red switch ve bilek desteği olan klavyelerden ibaret şurası şöyle olsun burası böyle olsun diyemiyorum tek olmasın diyebildiğim membran olmamasıTam içine sinmese bile fiyat performans ve kalite dengesini sağlayan ürün bulunca al gitsin.
Delux al en kötü matfixe switch değiştirtirsinÇok kararsızım yardımcı olurmusunuz?
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
DARMOSHARK M3 - 4K Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI Teknik Özellikler: >Ultra Hafif Tasarım.>Üç Modlu Bağlantı (Bluetooth/Kablosuz 2,4 GHz/Kablolu USB Tip-C).>4000Hz Yoklama Oranı.>İpeksi Pürüzsüz İzleme.>Hassas Doğru Performans.>Ultra uzun pil ömrü ile sonsuza kadar kullanın.>Profesyonel Üst Düzey Amiral Gemisi Optik Sensörü (PAW 33shop.connectgame.com.tr
Darmoshark da sevmediğim tek özellik buton renkleri
sevdiğim özelikler ise
4khz ve kailih GM 8.0
delux de sevmediğim tek özellik
huono Pink dot
sevdiğim özellikler
görünüşü ve glass skatez
Klavye arıyorumdum xpg summoner düşünürken bu klavye denk geldi çektim. Klavyeden pak anlamam hakkında bilgin varsa aydınlatır mısın?Evde 2 tane klavye var. Xtrfy klavyeyi almamak için kendimi tutuyorum. Şunu alın bitirin
Xtrfy kaliteli bir marka sanırım cherryye aittiKlavye arıyorumdum xpg summoner düşünürken bu klavye denk geldi çektim. Klavyeden pak anlamam hakkında bilgin varsa aydınlatır mısın?