🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

Viper mini kullanıyorum tutuş şeklim claw m3 4k ya geçiş yapılır mı?

19 cm el için hangisi m800 prp ve m3 4k arasına kaldım yardımcı olursanız sevinirim.kablolu logitech m300s kullanıcısıyım.mouseden çok anlamıyorum
1698997151647.png

Bu fiyata mükemmel mouse.

Hocam m300s kullandığım g300s modeli değil.bjraya baktım çıkmıyor modeli.19 cm el büyüklüğü için m3 4k çok mu büyük olur
Kusura bakmayın yanlış okumuşum. Benim elim büyük değil hatta arkadaşlarım arasında en küçük el genelde benim oluyor. Kaç cm bilmiyorum ama G Pro Wireless kullanıyorum neredeyse aynı boyutta M3 4K ile bana hiç büyük gelmiyor ve claw şeklinde tutuyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim hocam , fark varmış ,hangi siteden bakıyorsunuz hocam

Kusura bakmayın yanlış okumuşum. Benim elim büyük değil hatta arkadaşlarım arasında en küçük el genelde benim oluyor. Kaç cm bilmiyorum ama G Pro Wireless kullanıyorum neredeyse aynı boyutta M3 4K ile bana hiç büyük gelmiyor ve claw şeklinde tutuyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim elimde arkadaşlarımın arasında en küçüğü logitech g102 güzel oturuyor elime küçğük bir mouse olduğu için sence m3 4k büyük mü gelir

v3 pro kullanıyorum ancak sarı renk çok hoşuma gitti çektim bakalım bir tane. fiyat gerçekten iyi.

Lamzu atlantis var ben de normal 1 yıldır falan kullanıyorum ama bu dermoshark m3 4k çok kafamı karıştırdı alsam değer mi sizce değiştirmeye ?

Geri