- Reaksiyon skoru
- 1,681
Defans hattını görmeyen kör gözleriniziHakem uğraştı ama başaramadı. Balon ilk ciddi derbide yok oldu.+

Defans hattını görmeyen kör gözleriniziHakem uğraştı ama başaramadı. Balon ilk ciddi derbide yok oldu.+
Hakemler ile derken? Uefadada mı hakemler ile ayakta tutuluyor kankam bu takım ne boş adamlarsınız yaHakemler ile ayakta tutulan, pardon tutulamayan fenerin çöküşü
Bunun fenerle alakası yok. Defans olup olmaması da beni bağlamaz kardeş. Trabzon evinde seni yendi mi ? Yendi. İlk ciddi derbi mi ? Evet. Bana bunların cevaplarıyla gel. GS de 6 deplasman+ ciddi Avrupa maçları oynadı. Bu bir savunma olamaz yaniDefans hattını görmeyen kör gözleriniziFred'in olmayışı falan filan neyse Futbol Türkiye'de sadece FENERBAHÇEME karşı oynanan bir oyundur diyorum ve kimseye de daha fazla cevap vermiyorum
![]()
uefa da köy takımlarına karşı oynuyorsunuz. uefa bile değil, konferans ligi. ptt 1. lig-süper lig son sıraları karışımı bi şey oynadığınız turnuva.Hakemler ile derken? Uefadada mı hakemler ile ayakta tutuluyor kankam bu takım ne boş adamlarsınız yaGit barbie falan izle sen maç sana göre değil.
Tamam kanka sensin şimdi sövdürtme kendine burada çok fazla muhattapım bile değilsiniz. Salatasaray taraftarını ciddiye bile alamıyorum sdkljgksdjgösdjgBunun fenerle alakası yok. Defans olup olmaması da beni bağlamaz kardeş. Trabzon evinde seni yendi mi ? Yendi. İlk ciddi derbi mi ? Evet. Bana bunların cevaplarıyla gel. GS de 6 deplasman+ ciddi Avrupa maçları oynadı. Bu bir savunma olamaz yani![]()
Maç özeli konuşuyoz sen UEFA diyon. Klasik FB li.Hakemler ile derken? Uefadada mı hakemler ile ayakta tutuluyor kankam bu takım ne boş adamlarsınız yaGit barbie falan izle sen maç sana göre değil.
AĞLAMAYA KUDURMAYA DEVAM KANKS LİG SONUNDA BURADA OL SENİN KOLUNU KIRAYIM BİRuefa da köy takımlarına karşı oynuyorsunuz. uefa bile değil, konferans ligi. ptt 1. lig-süper lig son sıraları karışımı bi şey oynadığınız turnuva.
boş yapma da 1803 sened-i ittifak öncesi kazandığımız şampiyonlukların yıldızını da ver. II. mahmut yüzünden menerim 789 tane şampiyonluğu silindi. herkes fenere karşı yeter ama artık yeter ya hüüüüğğMaç özeli konuşuyoz sen UEFA diyon. Klasik FB li.
Az daha sıkışsa 6-0 yendik ğee diyecek
AĞLAMAYA KUDURMAYA DEVAM KANKS LİG SONUNDA BURADA OL SENİN KOLUNU KIRAYIM BİR![]()