Neler Yeni

⚽ Fenerbahçe yenilmezlik rekoru kırılıyor 2-3 Trabzonspor ⚽

Bergee

80+ Silver
Hakem uğraştı ama başaramadı. Balon ilk ciddi derbide yok oldu.+
Defans hattını görmeyen kör gözlerinizi :D Fred'in olmayışı falan filan neyse Futbol Türkiye'de sadece FENERBAHÇEME karşı oynanan bir oyundur diyorum ve kimseye de daha fazla cevap vermiyorum :D

The Semih

80+ Gold
Maçı çevirsin diye elinden geleni yaptı hakemler bu fenerli arkadaşlar bunları görmüyor mu cidden +15 dk ve 2 penaltı :D

furkan32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Furkan
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Samet devre arasında gitmemeli kovulmalı ag

Bergee

80+ Silver
Hakemler ile ayakta tutulan, pardon tutulamayan fenerin çöküşü
Hakemler ile derken? Uefadada mı hakemler ile ayakta tutuluyor kankam bu takım ne boş adamlarsınız ya :D Git barbie falan izle sen maç sana göre değil.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,369
İsim
Berkay BABUCCU
Defans hattını görmeyen kör gözlerinizi :D Fred'in olmayışı falan filan neyse Futbol Türkiye'de sadece FENERBAHÇEME karşı oynanan bir oyundur diyorum ve kimseye de daha fazla cevap vermiyorum :D
Bunun fenerle alakası yok. Defans olup olmaması da beni bağlamaz kardeş. Trabzon evinde seni yendi mi ? Yendi. İlk ciddi derbi mi ? Evet. Bana bunların cevaplarıyla gel. GS de 6 deplasman+ ciddi Avrupa maçları oynadı. Bu bir savunma olamaz yani :D

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,458
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
kazanmalarına rağmen kuduran elemanları gördükçe keyifleniyorum PASJGPOJAPFOGJ ki çoğunun kendi takımı bile değil o daha büyük keyif veriyor OPJASFGOJKSDFGĞ

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Hakemler ile derken? Uefadada mı hakemler ile ayakta tutuluyor kankam bu takım ne boş adamlarsınız ya :D Git barbie falan izle sen maç sana göre değil.
uefa da köy takımlarına karşı oynuyorsunuz. uefa bile değil, konferans ligi. ptt 1. lig-süper lig son sıraları karışımı bi şey oynadığınız turnuva.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,458
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
işleri güçleri fenerbahçe olmuş ĞPKOGOSDKGĞPSDKG

Bergee

80+ Silver
Bunun fenerle alakası yok. Defans olup olmaması da beni bağlamaz kardeş. Trabzon evinde seni yendi mi ? Yendi. İlk ciddi derbi mi ? Evet. Bana bunların cevaplarıyla gel. GS de 6 deplasman+ ciddi Avrupa maçları oynadı. Bu bir savunma olamaz yani :D
Tamam kanka sensin şimdi sövdürtme kendine burada çok fazla muhattapım bile değilsiniz. Salatasaray taraftarını ciddiye bile alamıyorum sdkljgksdjgösdjg

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,981
İsim
kilan embappe
Maç özeli konuşuyoz sen UEFA diyon. Klasik FB li.

Az daha sıkışsa 6-0 yendik ğee diyecek

Bergee

80+ Silver
uefa da köy takımlarına karşı oynuyorsunuz. uefa bile değil, konferans ligi. ptt 1. lig-süper lig son sıraları karışımı bi şey oynadığınız turnuva.
AĞLAMAYA KUDURMAYA DEVAM KANKS LİG SONUNDA BURADA OL SENİN KOLUNU KIRAYIM BİR :D

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Maç özeli konuşuyoz sen UEFA diyon. Klasik FB li.

Az daha sıkışsa 6-0 yendik ğee diyecek
boş yapma da 1803 sened-i ittifak öncesi kazandığımız şampiyonlukların yıldızını da ver. II. mahmut yüzünden menerim 789 tane şampiyonluğu silindi. herkes fenere karşı yeter ama artık yeter ya hüüüüğğ

şahin doğan

80+ Platinum
AĞLAMAYA KUDURMAYA DEVAM KANKS LİG SONUNDA BURADA OL SENİN KOLUNU KIRAYIM BİR :D
1699121688448.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,696
Üyeler
163,209
Son üye
Xiyxs
Top Bottom