🔥İndirim 🔥ALMAYANI DÖVÜYORLAR CONNECTGAME EFSANE İNDİRİMLER🔥

Kanka klavyeler nasıl acaba benim için gecikmesi faln çok önemli çok gizli bir klavye arıyorum tuşa bastığım an MS değerleir falan iyi olsun istiyorum bu optic switchler varmış işikla iletişim saglayan bu klavyeler nasıl bilgi verebilirmisiniz
Razer deathstalker v2 pro tkl kullanıyorum öneririm.

Son düzenleme:
Kanka şuan hali hazırda gamepower ogre RGB kullanıyorum ama çok büyük mouse ya çarpıyor hep düşük dpı kullandığım için o yüzden%60 klavye almak istiyorum
Tkl al ben oyle yaptim.
Benim kullandigim razer deathstalker v2 pro tkl optik switch

İki gündür kararsızlıktan almadım ben karar verene kadar M3 4K'nın sadece beyazı kalmış :D Viper ultimate'den geçilir mi arkadaşlar fikriniz nedir? Viper ultimateden memnunum ama fiyatı çok avantajlı geliyor bilemedim.

İki gündür kararsızlıktan almadım ben karar verene kadar M3 4K'nın sadece beyazı kalmış :D Viper ultimate'den geçilir mi arkadaşlar fikriniz nedir? Viper ultimateden memnunum ama fiyatı çok avantajlı geliyor bilemedim.
yedek olarak m800 pro alınır zaten alıskın oldugunuz bir shape

yanlıs fiyat değilse bedava @Ckribrahim @MuratTheFounderOfGariban
valla hocam sitedeki numarayı arıyorum numara kullanılamıyor diyor.

hocam demeye çalıştığım şey numara bile kullanılamıyor sitede, nasıl bir ilgi alaka bekelenebilir ki satın alım sonrası, siteleriyle bile ilgilenmiyorlar rastgele numara sallamışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,449
Üyeler
193,047
Son üye
asssass
Geri