❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX 4070 TI Gaming 22.151 TL 🔥🔥🔥

Vakıfbank MasterCard world de de taksit çıkmadı

Thh parasal sınır 66 bin altına bakmıyor. Zamanındaki tecrübelerim hoş deildi. İade edebilirsiniz. Şuan en mantıklısı 24 kasımdaki indirimleri beklemek.
reis asıl 66k üstüne bakmıyor thh bu arada bu konuda satış sözleşmesinde 4070 ti yazdığı için kazanırsınız ancak 4-5 ayınızı harcayacaksınız vatan pc de thh davalarına bakıyorum oradan biliyorum

trendyol müşteri savaşları gerçekten çok zorlayıcı bu müşteri hizmetleri yapak zekamı acaba sürekli karşı saldırı yapıyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ciddimisin :D

Ekler

• IMG_20231107_132751.jpg
    IMG_20231107_132751.jpg
    1.9 MB · Hit: 186
bunu iptal etmezler ama ucuz ürün aldınmı ürünü iptal ederler tam saplamalık bunlar milletin aldığı parayı işletir öyle iade ederler inş taksit taksit vermezler parayı :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben yinede beklicem bakalım kutuda supriz yumurtamı cıkıcak :D

Eğer iade ederseniz yanlıs üründen ötürü size 300 500 tl falan kupon verirler. Elinizde tutup thhye basvurursanız 4070ti alabilme sansınız var. Ama 3-6 ay arası sürüyor :D

Eğer iade ederseniz yanlıs üründen ötürü size 300 500 TL falan kupon verirler. Elinizde tutup thhye basvurursanız 4070ti alabilme sansınız var. Ama 3-6 ay arası sürüyor :D
2tane sipariş ettim 1000 tl verse işime gelir :D

4070 geldi 2 adet iade ettim taksitle para iade olucak diyor iade süreci bankanızdan alakalı diyor bende cevap veren çalışanlarınız hepsi bot galiba dedim herkese yanlış cevap veriyorsunuz mağdur ediyorsunuz dedim 3 ayda gelicek paradan ne hayır gelir dedim.

Ekler

• 1111.jpg
    1111.jpg
    141.3 KB · Hit: 91
4070 geldi 2 adet iade ettim taksitle para iade olucak diyor iade süreci bankanızdan alakalı diyor bende cevap veren çalışanlarınız hepsi bot galiba dedim herkese yanlış cevap veriyorsunuz mağdur ediyorsunuz dedim 3 ayda gelicek paradan ne hayır gelir dedim.
Hocam yerinizde olsam biraz risk ama cihazı takar kullanır aynı zamanda bütün bu konuları açıklayan bir yazı ile thh ye başvururdum %90 kazanırsınız sonra kullanılmış ürünü verir 4070 ti alırdım ama risk barındırıyor tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,487
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri