Ne alakası var hocam? senin dediğine göre 4070ti li sisteminde vatan tarafından 35e satılamaması lazım hem de ddr5 sistem yani.Bu tarz durumlarda gelmeyince isyan edenleri anlamıyorum. Şansını denersin olmadı dersin anlarım da. Bir de hatanın gerçek olmasını bekleyip buna üzülen görünce tuhaf geliyor.
%99.999 rtx 4070 geleceği belli zaten. Yok müşteri temsilcisine sorduk diyorsunuz onlar otomatik yanıt veriyorlar. Etiket ve başlıkta uyumsuzluk varsa beklentiye girmeden şansınızı denersiniz anlarım da sonrasında isyan etmek kadar saçma şey yok.
Nasıl göndermezler ben 4070ti diye aldım deme hakkı yok alanın. Hak iddia eden varsa uğraşmak isteyen gitsin başvuru yapsın.
İnsanlar bu ekonomik şartlarda indirimli ürün takip ediyor gayette haklılar. Geçen gün 3kya msi 170 hz monitör geldi mesela. Bu da fiyat hatasıydı senin dediğine göre %99 oranında. Olabilir büyük firmalar bu tarz indirim yapabilir. Bu ürün sayesinde siteye hiç olmadığı kadar bir anda giriş oluyor belki de 100 kişi gidip bu ürünü aldı sırf 4070ti diye. Hesaplasana fiyattan iade alana kadar o parayı nasıl döndürebileceğini?