oguuzysr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 855
Ama her Kredi kartına olmuyor. Genelde Mastercard World olması lazım.Nasıl oluyor hocam o?
Ama her Kredi kartına olmuyor. Genelde Mastercard World olması lazım.Nasıl oluyor hocam o?
Link var mı? 19k ya falan var da onlar da 2 fanlı, RGB'siz, hot spot değerleri çok yüksek ve MHz'leri gaming serisi kadar yüksek performanslı değil.Değil hocam 18 k bandına düştü 4070 ler
Ara ara düşüyor hocam 2 fanli modeller.Link var mı? 19k ya falan var da onlar da 2 fanlı, RGB'siz, hot spot değerleri çok yüksek ve MHz'leri gaming serisi kadar yüksek performanslı değil.
kanka 4070 ti 4080 de böyle bir şey varsa şu an atar mısınız alabilirim de ben baktım ama göremedim şu an yok gibiHepsiburada kampanya yapmış şimdi alıyorsun şubatta ödeme yapıyorsun üstüne 6 ay taksit imkanı var peşin fiyattan bilginiz olsun oralarda kampanya kovalamak daha mantıklı 25k bandına 4070ti bekliyorum ben mesela bulursam direk alıcam bir umuttur yaşamak![]()
Kargom dağıtıma çıktı, geldiğinde bilgi vereceğim.
Kargom dağıtıma çıktı, geldiğinde bilgi vereceğim.
Bu fatura mı
Hayat Bitti
Ayrıca ürün kodu model kodu hiçbir şey yok, buradan yürürsek biz yanlış yazmışız diyemezler gibiAlıntıyı görüntüleSözleşmede açık açık ti yazıyor, bu bize tüketici hakları tarafında hızlı sonuç sağlamaz mı ?