4070 olsa bile fiyatına göre iyi değil mi?Sabah 07:10 da kargoya verilmiş bunlar bize 4070 iteleyecek
şuan al şubatta öde seçeneği hepsiburada da mı var dostum nerede var öyle bir şey varsa 4080 alayımFiyat olarak çok daha uyguna düştü başka modeller msı 4070 hepsiburada da 20500 liraydı mesela kart buz gibi çalışmıyor aslında fan devrini yüksek tutarak soğutmaya çalışıyor birkaç video izledim dan genelde %65 üzerinde Buda ses yapar mı sorunu getiriyor insanın aklına msı almak daha mantıklıydı hep şimdi al şubatta öde seçeneği üzerine peşin fiyata 6 taksit
Değil hocam 18 k bandına düştü 4070 ler4070 olsa bile fiyatına göre iyi değil mi?
Var kardeşim ben 35 k ya laptop aldım şubatta ödemesi başlıyor. 6 ay peşin fiyatına taksitşuan al şubatta öde seçeneği hepsiburada da mı var dostum nerede var öyle bir şey varsa 4080 alayım
Heyecanla bekliyoruzKargom dağıtıma çıktı, geldiğinde bilgi vereceğim.
Valla bekliyoz gelirse 4070 ti direk yapışalım diye duruyoz bağalımKargom dağıtıma çıktı, geldiğinde bilgi vereceğim.
Reis bi haber ette bizde ona göre hareket edelim.Kargom dağıtıma çıktı, geldiğinde bilgi vereceğim.
Nasıl oluyor hocam o?Var kardeşim ben 35 k ya laptop aldım şubatta ödemesi başlıyor. 6 ay peşin fiyatına taksit