codcubiri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,459
benim yazmama gerek varmı satıcıya siz konuşmuşsunuz zatendostum satıcı ile iletişime geçtik alınan her ürün anında kargo da ne yazdığına bakma sen
benim yazmama gerek varmı satıcıya siz konuşmuşsunuz zatendostum satıcı ile iletişime geçtik alınan her ürün anında kargo da ne yazdığına bakma sen
hayır gerek yok kargoya verilmezse yazbenim yazmama gerek varmı
tamam kralhayır gerek yok kargoya verilmezse yaz
Hocam sana zahmet bana da atabilir misin şimdi sipariş ediyorumözelden numarasını atayım whatsappdan yazın direkt
kargoya verildi mi direk hocam?verdim sipariş magazaya bişey yazayımmı hızlı kargo yapması için.
Telefon için mi bulokasyon önemsiz secure vpn
hocam sipariş geç verilecek direkt kargonHocam sana zahmet bana da atabilir misin şimdi sipariş ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kargoya verildi mi direk hocam?
emuolator telefon farketmezTelefon için mi bu
Telefonda azerbeycan yok ben mi yanliş yapıyorum?hocam sipariş geç verilecek direkt kargon
emuolator telefon farketmez
evet direk kargoyu kesti hocam.Hocam sana zahmet bana da atabilir misin şimdi sipariş ediyorum
kargoya verildi mi direk hocam?
Kısa bi tutorial niyetine yazayım.Telefonda azerbeycan yok ben mi yanliş yapıyorum?
telefondan 1 kere yaptım sadece gerisi full böyleKısa bi tutorial niyetine yazayım.
Nox indirin, indirdikten sonra google hesabınızı giriş yapın ve google playden secure vpn ve trendyol uygulamasını indirin.
Sonrasında ayarlara girip türkçe dilini kaldırıp azerbeycan dilini seçin.
Vpn'i açın ve trendyola girin, trendyola girdikten sonra yeni hesap açın ve istediğiniz gibi sipariş verin.
satıcı bilgisi lütfenXpg Summoner Cherry Mx almıştım bugun teslim edildi bilginize...