❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
fayteknoloji siparişi için mng kargodan sms geldi anca kargoya verilmiş sistemde hala hazırlanıyorda sabah 9 siparişi birde bunlar
bi daha bunlardan cöp bile almam dün aldıgım kasa iptal oldu bugun aldım bugun cıkıs yapın dedim tamam tamam yazdılar sonra yarına kaldı yazdılar bu tip indirimlerde uzak durun 1 kişi calısıyor heralde burada...

beyler şimdi sms geldi MNG kargo : gönderiniz 2.kez dağıtıma çıkarılmış teslim edilememiştir şubeden alabilirsiniz yazıyor. Gidip alsam sorun olur mu sizce
Koş kanka koş 8 e kadar açık bazı kargo yerleri. Yarın geri çekerler filan. Keşke bende de böyle olsa hemen giderim :D

Ulan bizim millet çok aç ya. Çok ihtiyacın olan bir ürünü al çık adam 8 sipariş geçmiş 4 ü iptal 2 si kargoda diğer 2 sini gözlüyor. Aynısı aliexpress kuponda oldu sonuç belli Aliexpress tr ye bakmıyor.

Bende bunu aldım 1000 liradan naysla beraber 380 tl ye geldi ama ledi arızalı iade etsem mi acaba diyorum

Ekler

• 16994604925618166550784184076200.jpg
    16994604925618166550784184076200.jpg
    1.2 MB · Hit: 191
Bu arada bazı insanlar bu adamları zarara uğruyor sanıyor. 1.si ürünün fiyatı düşük satıldığından vergi işlemi de düşük veya azerbaycan üzerinden satış yapıldığı için azerbaycan vergi sistemini kullanıyor olabilirler. Hem düşük vergi, hem de vergiden kaçırma gibi konular var.
Bu adamlar bazı ürünleri gerçekten iptal ediyor misal monitör alamadım ama bazı ürünlerde ellerde kalmıştır, vergiden muaf olmak istemişlerdir vb. şekillerde ürünleri teslim ediyorlar.
1000 TL'lik bir ürüne o vergi, şu vergi 200-250 TL vergi veriyorlar. 500 TL'ye düşünce 100 TL veriyorlar. Yine bir zararları var ama, sandığınız kadar yoktur.
O kadar büyük bir zararları olsa 1 saat içinde kapatırlardı bu sistemi.
Ve tüm bunlara ek olarak dünyada top listesine girdi trendyol hit konusunda. playstore ve ios ta indirmeler arttı, bu adamların birde iptal ettiği ama paralarını hemen yatırmadıkları paralar var onları da ellerinde 1-2 gün tutsalar, oradan da güzel para getirisi sağlarlar.
Elde ettikleri reklamı söylemiyoruz bile.

Arkadaşlar yasal sakıncası var mı? Kargo poşetinin içine eski havlu koyduk verdik. Biz vermek istemiyoruz, ürün bize geldi ben bunları giydim denedim zorunda mıyım vermek? Yarın teslim edicem diyor da madem teslim edecek yarın havlumu geri getirir bana.

Koruma basit adres kısmına tr numarası girilmesin iş biter. Akşama doğru sipariş edenlerinki büyük ihtimal yakalandı.

Arkadaşlar yasal sakıncası var mı? Kargo poşetinin içine eski havlu koyduk verdik. Biz vermek istemiyoruz, ürün bize geldi ben bunları giydim denedim zorunda mıyım vermek? Yarın teslim edicem diyor da madem teslim edecek yarın havlumu geri getirir bana.
Ne aldın da eski havlu koydun kanka :D Sitede ürün ne olarak gözüküyor. Ürün iptal olmuş mu, olmamış mı ?

Bana kargo gelicek ve kurye geri geldiginde vericem 😃. Kapıyı acmam valla

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri