Arkadaşlar acil cevap şimdi kurye geldi sistemde teslim edildi isaretleyemiyorlarmis, vermek zorunda mıyım?? Kapımda acil bilen kişi cevap
Teslim aldıktan sonra degilsin etmeseymiş.
Arkadaşlar acil cevap şimdi kurye geldi sistemde teslim edildi isaretleyemiyorlarmis, vermek zorunda mıyım?? Kapımda acil bilen kişi cevap
bi daha bunlardan cöp bile almam dün aldıgım kasa iptal oldu bugun aldım bugun cıkıs yapın dedim tamam tamam yazdılar sonra yarına kaldı yazdılar bu tip indirimlerde uzak durun 1 kişi calısıyor heralde burada...fayteknoloji siparişi için mng kargodan sms geldi anca kargoya verilmiş sistemde hala hazırlanıyorda sabah 9 siparişi birde bunlar
Koş kanka koş 8 e kadar açık bazı kargo yerleri. Yarın geri çekerler filan. Keşke bende de böyle olsa hemen giderimbeyler şimdi sms geldi MNG kargo : gönderiniz 2.kez dağıtıma çıkarılmış teslim edilememiştir şubeden alabilirsiniz yazıyor. Gidip alsam sorun olur mu sizce
mng hep getiriyordu böyle olmuyordu ama kanka hiç teslim etmedikleri olmamıştı sıkıntı olur muKoş kanka koş 8 e kadar açık bazı kargo yerleri. Yarın geri çekerler filan. Keşke bende de böyle olsa hemen giderim![]()
Ben de buna yakın bir şey yaşamıştım geçmişte. Mng ile aramda 5 dakikalık mesafe vardı ürünüm gelmemişti, gidip almıştımmng hep getiriyordu böyle olmuyordu ama kanka hiç teslim etmedikleri olmamıştı sıkıntı olur mu
Ne aldın da eski havlu koydun kankaArkadaşlar yasal sakıncası var mı? Kargo poşetinin içine eski havlu koyduk verdik. Biz vermek istemiyoruz, ürün bize geldi ben bunları giydim denedim zorunda mıyım vermek? Yarın teslim edicem diyor da madem teslim edecek yarın havlumu geri getirir bana.
Bence biliyor veri akışını yüksek tutmak çok kazandırıyor. İptal etmesi 3dk sürer.Milyar dolarlık şirket bir kodu kapatmayı bilmiyor