ben yeni gördüm yapmaya çalışıyorumda dili azerbaycan yaptım fakat trendyolda dil değişmiyor nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuzYarın belli olucak ya kampanya kapatılacak ve ürünler geri çekilecek. Yada kampanya durur birkaç zorluk eklenir.
ben yeni gördüm yapmaya çalışıyorumda dili azerbaycan yaptım fakat trendyolda dil değişmiyor nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuzYarın belli olucak ya kampanya kapatılacak ve ürünler geri çekilecek. Yada kampanya durur birkaç zorluk eklenir.
Yasal sorun yasamayalim da havlular da değersiz degillerdi de 150-200 tl'do tanesoÇok iyi yapmışsın Bana gelen kargo buydu de Yok mok çekecekler o zaman faturadaki parayı kesin de
Ben kulaklık aldım kargoda görünüyor bakalım inş iptal olmaz kullandığım kulaklığın ne pad i kaldı ne bişeyiKulaklık ve Mouse lazımdı. Birini aldım iptal edildi diğerini aldım iptal edildi. En son mikrofon alıcam o da iptal edilir. Sakız ve soğuk su alırım.
Knaka emulator olarak nox kullan memu vb. denedim bende de olmadı nox ile oluyor.ben yeni gördüm yapmaya çalışıyorumda dili azerbaycan yaptım fakat trendyolda dil değişmiyor nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Uğraşma hocam anlık kargoya verilmediği sürece şansın yok. Yarın sabahtan önce de kargoya verilmez artıkben yeni gördüm yapmaya çalışıyorumda dili azerbaycan yaptım fakat trendyolda dil değişmiyor nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Knk valla cok guluyorum sana gercekten komiksindedik size kargodan çekimler başlamış daha yasal süreç var
bu durum herkesin hakkıKnk valla cok guluyorum sana gercekten komiksin
Az önce geldi evimden teslim ettiği ürünü istedi, ben içine başka şeyler koyup verdim poşeti bakalım davalık olacak miyim, ama istemiyorum yani denedim giydim ben onları.Knk valla cok guluyorum sana gercekten komiksin
Şaka yapıyorsun demiAz önce geldi evimden teslim ettiği ürünü istedi, ben içine başka şeyler koyup verdim poşeti bakalım davalık olacak miyim, ama istemiyorum yani denedim giydim ben onları.
Naptınız hocam bir ürün için değer miydi böyle bir olaya geçmiş olsun umarım satıcı uğraşıp hakkinizda sikayyete bulunmaAz önce geldi evimden teslim ettiği ürünü istedi, ben içine başka şeyler koyup verdim poşeti bakalım davalık olacak miyim, ama istemiyorum yani denedim giydim ben onları.
Link varmı hocamBende bunu aldım 1000 liradan naysla beraber 380 TL ye geldi ama ledi arızalı iade etsem mi acaba diyorum