Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim

Maethril_

80+ Bronze
Ürünleri gelenler faturaları ile birlikte ürünlerin fotoğraflarını sergileyeceği bir konu açılsa da bakıp bakıp iç geçirsek bari. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
600TL için iç mi geçirilir hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence alanlar aldı şuan kargoda/dağıtımda veya elinde olmayan tek 1 kişiye bile gitmeyecek ürün.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Oğuz Ünlüerler
Arkadaşlar acil cevap şimdi kurye geldi sistemde teslim edildi isaretleyemiyorlarmis, vermek zorunda mıyım?? Kapımda acil bilen kişi cevap
Adamin hakkina girmemelisin bence. Yoksa belli ki dert yasayacak. Sana kalmis ama ben olsam verirdim.

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Kargoyu geri vermeseydin ne olucaktı peki ?
Bilmiyorum ki adam dikildi kapıya ben istemiyorum falan dedim ilk sonra illa da alacağını vs söyledi. Bizde böyle saçmalık yaptık

Adamin hakkina girmemelisin bence. Yoksa belli ki dert yasayacak. Sana kalmis ama ben olsam verirdim.
Ama yalan bence aradan rahat 30dk geçti, ben cs de yoldaş attım ürünleri giydim denedim vs

İnsaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf gündoğan
Bilmiyorum ki adam dikildi kapıya ben istemiyorum falan dedim ilk sonra illa da alacağını vs söyledi. Bizde böyle saçmalık yaptık
Ben olsam kapıyı kapatırdım geri vermezdim daha iyi nabıcak döverek mi alıcak kargoyu :D

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Ben olsam kapıyı kapatırdım geri vermezdim daha iyi nabıcak döverek mi alıcak kargoyu :D
Eğer arayıp tekrar isterlerse veririm ürünleri bu kadar ezgetmeye gerek yok :D ama umarım dediği gibi yarın getirir tekrar, verdiğim havlular pahalıydı :'D

federalper

80+ Silver

Ama yalan bence aradan rahat 30dk geçti, ben cs de yoldaş attım ürünleri giydim denedim vs
Ne yalan hocam geri iade talebinde bulunulmuş size teslim edilen kargo için ve sizde içine farklı bir şey koyup yollmisiniz saticiya

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Ne yalan hocam geri iade talebinde bulunulmuş size teslim edilen kargo için ve sizde içine farklı bir şey koyup yollmisiniz saticiya
Neyse tekrar isterlerse veririm ama saçma bu durum çok saçma
adam urunu alıp neden yarın gerı getırsın? Bellıkı ıade olmus. Tuhaf
Ne bilim kurye öyle dedi bilmiyorum

ya allah askına sunlara cevap bıle vermeyın troll yaptıgını sanıyor aklınca.
Sana yalan borcum mu var lan? Wp konuşmalarını atarım çok istersen o an ne yapsam bilemedigimden arkadaş grubuna falan da yazmıştım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom