Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Olmazsin ayrica yasal surec deyip duran eleman trollun onde gideni. Kimi neyle yargiliyorlar ortada hic bir sekilde suc yok. Yani yapilan eylem suc teskil etmiyor. Firmalar normal kosullarda ne yapar, kendi bunyesindeki buna sebebiyet vereni cezalandirir ve kayiplarini yutup devam ederler. Bu tarz yasal surec olsa ancak geri almaya calisirlar kimseyi kimse suclayamaz zorla yapilan bir sey yok ortada.Davalık olamam demi? Etikliğinden vs sıkıntım yok koskoca firmanın kendini bu duruma düşürmesi asıl problemdir, yasal sıkıntı olmasında birileri olur falan dedi tırstım
ne aldın "k 300 tanebugün trendyol express tır ayarlamış sırf bizim depoya, 300 sipariş geldi. 2 ay toptancıya gerek kalmadı trendyol sağolsun
bakkalım varne aldın "k 300 tane
hop eyvallah hala çalışıyorsa kullanam🔥İndirim - 🆓Amazon Bedava 6 Aylık Prime Üyeliği Alma🆓
Değerli dostlar bu kampanya ister cihaz alın ister almayın herkes için geçerli (bir açık var değerlendirin) Yapmanız Gerekenler: Link'te sağ alt tarafta canlı destek simgesine basıp gerekli bilgilerinizi doldurun (orijinal bilgi olması şart) doldurduktan sonra müşteri hizmetlerine bağlanın...forum.donanimarsivi.com
Şu konum kapanmasa bende trenddim
siparişi kontrol edin iptal mi gözüküyor ne olmuş? ss atın
ee devamı
Var mi kanit salliyon mubakkalım var
Sipariş gelenlerden zorla alamazlar diye biliyorum.Alıntıyı görüntüle
Bi desteğe yazayım dedim böyle cevap verdiler bilmiyorum değişik dava olayları falan zaten sahtedir korku amaçlı bir şey olmaz bence