❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Davalık olamam demi? Etikliğinden vs sıkıntım yok koskoca firmanın kendini bu duruma düşürmesi asıl problemdir, yasal sıkıntı olmasında birileri olur falan dedi tırstım :D
Olmazsin ayrica yasal surec deyip duran eleman trollun onde gideni. Kimi neyle yargiliyorlar ortada hic bir sekilde suc yok. Yani yapilan eylem suc teskil etmiyor. Firmalar normal kosullarda ne yapar, kendi bunyesindeki buna sebebiyet vereni cezalandirir ve kayiplarini yutup devam ederler. Bu tarz yasal surec olsa ancak geri almaya calisirlar kimseyi kimse suclayamaz zorla yapilan bir sey yok ortada.

bugün trendyol express tır ayarlamış sırf bizim depoya, 300 sipariş geldi. 2 ay toptancıya gerek kalmadı trendyol sağolsun

Ornek vereyim, migros airfryerlari alanlara dava acti yanlis fiyatlandirmadan di mi. Tek yapabildikleri bazilarindan geri alabilmekti. Baska napabilirlerdi ki zaten. Ortada suc teskil eden bir durum yok. Sivri zekali birileri dolasip geyik yapip milleti gerip eglenmeye calisiyor bu kadar. Gerilmeyin :))

Selamlar dostlar ben airfrey sipariş etmiştim iptal edilmiş maalesef :/

Ekler

• onvfry.png
    onvfry.png
    26.1 KB · Hit: 203

Şu konum kapanmasa bende trenddim🫠
hop eyvallah hala çalışıyorsa kullanam

E2FC36C4-A8BA-4253-9543-30E0F858EAE5.png

Bi desteğe yazayım dedim böyle cevap verdiler bilmiyorum değişik dava olayları falan zaten sahtedir korku amaçlı bir şey olmaz bence

Ekler

• 4E04A381-2CE0-4BA6-BA0A-26978FA61305.png
    4E04A381-2CE0-4BA6-BA0A-26978FA61305.png
    183.6 KB · Hit: 174
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,824
Üyeler