Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

DaffyGraphic

80+ Silver
Dün 4 saat uykuyla çalıştım bu indirim yüzünden Trendyol yapacaksa adam gibi iş yapsın kesecekse de parasını kodlamasını yapandan kessin! TR de her şeyin fiyatı aşırı uçuk ve Trendyol un adam gibi indirim yaptığını görmüyorum hiç şu aralar N11 ve Hepsiburada iyi işler çıkarıyor asıl bu indirimi TR de yapması lazım Trendyol un
Ya birader canlari istemiyor yapmiyor sanane? Turkiyede yapmak istemiyor indirimi, sanane yani. Baska ulkenin kampanyasini kullanmak mi zorundasin?

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Furkan Görür
Ya birader canlari istemiyor yapmiyor sanane? Turkiyede yapmak istemiyor indirimi, sanane yani. Baska ulkenin kampanyasini kullanmak mi zorundasin?
trendyol boş yer artık. Şuan tr de en iyi firma amazon. Arkadaşım C vitamini aldı. Kullandıgı ilaç rahatsız etti amazona bildirdi. 500tl hediye çeki ve hastane masraflarını karşılamayı kabul ettiler.

Shyren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ege Susam
Fin kodu diye bir şey istiyor sistemin konumunu türkiye dilinide türkçe yaptım fakat numaramı değiştiremedim

federalper

80+ Silver
trendyol boş yer artık. Şuan tr de en iyi firma amazon. Arkadaşım C vitamini aldı. Kullandıgı ilaç rahatsız etti amazona bildirdi. 500tl hediye çeki ve hastane masraflarını karşılamayı kabul ettiler.
Öyle ya benim aldığım mouse'un scroll tuşunda hafif bir problem oldu diye de ürünü geri almadan para iadesi geçmişlerdi. Amazon dışı sipariş vermem bu tür indirim olmadığı sürece.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,625
Üyeler
165,385