muhammet.kara
80+
beyler kod girme yeri kaldı girimmi yakalansa geri para iadesi yaparlarmı
bizim ülkedede yapılsın siz niye karşısınız böyle indirime falan pahalı pahalı geçiriyorlar seviyorsunuz sizde millet indirimli almak istiyor ekonomi kötü siz rteyi sevdiğinizde patates çaya okeysinizdir ama bizede yapsınlar akp trolüYa birader canlari istemiyor yapmiyor sanane? Turkiyede yapmak istemiyor indirimi, sanane yani. Baska ulkenin kampanyasini kullanmak mi zorundasin?
Katiliyorum. Cok iyi firma. Musteri memnuniyyeti en ust duzey olan firma da amazon. Bazi yerler gibi musteri hizmetleri gecindirmiyor.trendyol boş yer artık. Şuan tr de en iyi firma amazon. Arkadaşım C vitamini aldı. Kullandıgı ilaç rahatsız etti amazona bildirdi. 500tl hediye çeki ve hastane masraflarını karşılamayı kabul ettiler.
Biraz dogru kur su cumleyi. Hic bir sey anlamadim.Sizde pahalı pahalı alın bizede yapılsın şu ayakları geçin ya niye yapılmıcak bizede rte sizi soyuyor zaten hala patates çay yemeye devam
Beynin kıt oldugundan anlamazsınKatiliyorum. Cok iyi firma. Musteri memnuniyyeti en ust duzey olan firma da amazon. Bazi yerler gibi musteri hizmetleri gecindirmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz dogru kur su cumleyi. Hic bir sey anlamadim.
kimin daşşa daha böğükmüş görücezyürek yemiş gibi trendyol satıcılı ürün aldım hayırlı işler
HainAlıntıyı görüntüle
Bi desteğe yazayım dedim böyle cevap verdiler bilmiyorum değişik dava olayları falan zaten sahtedir korku amaçlı bir şey olmaz bence
olum ben 1400 e apex 7 aldım sen apex 5 i nası o fiyata aldınBen bugün bunu alıcaktım sonra satıcıyla konuştum 4.30 5 gibi kargoya veriliyor dedi bende başka klavye baktım apex 5 satıcısıyla konuştum o direk veririz abi dedi 30 dk içinde bende apex 5 aldım 2650 ye denk geldi birde nays indirim yaparsa 200 TL de ordan gelicek 2450 ye apex 5 almış oldum kargoda
Oha ben vermem ki gelen kargoyu alırsın kanka bekleBen bir kargo firmasında çalışıyorum merkezden duyuru geldi şimdi kapı kapı dolaşıp son 2 gün icerisinde teslim ettiğimiz siparişleri toplayacakmisiz
kimin daşşa daha böğükmüş görücez