❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ya birader canlari istemiyor yapmiyor sanane? Turkiyede yapmak istemiyor indirimi, sanane yani. Baska ulkenin kampanyasini kullanmak mi zorundasin?
bizim ülkedede yapılsın siz niye karşısınız böyle indirime falan pahalı pahalı geçiriyorlar seviyorsunuz sizde millet indirimli almak istiyor ekonomi kötü siz rteyi sevdiğinizde patates çaya okeysinizdir ama bizede yapsınlar akp trolü

Umarım olur
IMG_20231108_202403.jpg

trendyol boş yer artık. Şuan tr de en iyi firma amazon. Arkadaşım C vitamini aldı. Kullandıgı ilaç rahatsız etti amazona bildirdi. 500tl hediye çeki ve hastane masraflarını karşılamayı kabul ettiler.
Katiliyorum. Cok iyi firma. Musteri memnuniyyeti en ust duzey olan firma da amazon. Bazi yerler gibi musteri hizmetleri gecindirmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizde pahalı pahalı alın bizede yapılsın şu ayakları geçin ya niye yapılmıcak bizede rte sizi soyuyor zaten hala patates çay yemeye devam
Biraz dogru kur su cumleyi. Hic bir sey anlamadim.

Ben bugün bunu alıcaktım sonra satıcıyla konuştum 4.30 5 gibi kargoya veriliyor dedi bende başka klavye baktım apex 5 satıcısıyla konuştum o direk veririz abi dedi 30 dk içinde bende apex 5 aldım 2650 ye denk geldi birde nays indirim yaparsa 200 TL de ordan gelicek 2450 ye apex 5 almış oldum kargoda
olum ben 1400 e apex 7 aldım sen apex 5 i nası o fiyata aldın

Steelseries Apex 7 TKL alan var mı varsa siparişi ne durumda acaba

Ekler

• Screenshot_2023-11-08-20-27-57-508_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2023-11-08-20-27-57-508_trendyol.com.jpg
    543.3 KB · Hit: 82
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri