❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dün 4 saat uykuyla çalıştım bu indirim yüzünden Trendyol yapacaksa adam gibi iş yapsın kesecekse de parasını kodlamasını yapandan kessin! TR de her şeyin fiyatı aşırı uçuk ve Trendyol un adam gibi indirim yaptığını görmüyorum hiç şu aralar N11 ve Hepsiburada iyi işler çıkarıyor asıl bu indirimi TR de yapması lazım Trendyol un
Ya birader canlari istemiyor yapmiyor sanane? Turkiyede yapmak istemiyor indirimi, sanane yani. Baska ulkenin kampanyasini kullanmak mi zorundasin?

Ya birader canlari istemiyor yapmiyor sanane? Turkiyede yapmak istemiyor indirimi, sanane yani. Baska ulkenin kampanyasini kullanmak mi zorundasin?
trendyol boş yer artık. Şuan tr de en iyi firma amazon. Arkadaşım C vitamini aldı. Kullandıgı ilaç rahatsız etti amazona bildirdi. 500tl hediye çeki ve hastane masraflarını karşılamayı kabul ettiler.

trendyol boş yer artık. Şuan tr de en iyi firma amazon. Arkadaşım C vitamini aldı. Kullandıgı ilaç rahatsız etti amazona bildirdi. 500tl hediye çeki ve hastane masraflarını karşılamayı kabul ettiler.
Öyle ya benim aldığım mouse'un scroll tuşunda hafif bir problem oldu diye de ürünü geri almadan para iadesi geçmişlerdi. Amazon dışı sipariş vermem bu tür indirim olmadığı sürece.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,976
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri