codcubiri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,458
Ediyor galiba deneHala devam ediyormu bu indirim? konuyu yeni gördüm
Ediyor galiba deneHala devam ediyormu bu indirim? konuyu yeni gördüm
Turkiye: 80M Nufusİşin ilginç tarafı neden Türkiye'ye özel kod yok
10 olmasın o.Turkiye: 80M Nufus
Azerbaycan: 100M Nufus
Trendyolun turkiyeye acildigi zaman: Yillar once
Azerbaycana acildigi zaman: 5-6 ay once.
Yalnis yazmisim evet10 olmasın o.
Kargom geldi, geri almak için geldiler içine başka bir şey koydum yolladım. Ben iade etmek istemiyorum yaptıkları saçmalık.
asodkwqidoşk böyle bir durum mümkün olabilir xd
Ya birader canlari istemiyor yapmiyor sanane? Turkiyede yapmak istemiyor indirimi, sanane yani. Baska ulkenin kampanyasini kullanmak mi zorundasin?Dün 4 saat uykuyla çalıştım bu indirim yüzünden Trendyol yapacaksa adam gibi iş yapsın kesecekse de parasını kodlamasını yapandan kessin! TR de her şeyin fiyatı aşırı uçuk ve Trendyol un adam gibi indirim yaptığını görmüyorum hiç şu aralar N11 ve Hepsiburada iyi işler çıkarıyor asıl bu indirimi TR de yapması lazım Trendyol un
Ustam satıcıya sor kargocu ne zaman almaya geliyormuş diye o saatten 1 saat önce sipariş et.Selamlar dostlar ben airfrey sipariş etmiştim iptal edilmiş maalesef :/
aynı yerden aldım bugün sipariş ettim hadi bakalımBenimki de gelir çok yüksek ihtimal kazan bilişim sağolsun
trendyol boş yer artık. Şuan tr de en iyi firma amazon. Arkadaşım C vitamini aldı. Kullandıgı ilaç rahatsız etti amazona bildirdi. 500tl hediye çeki ve hastane masraflarını karşılamayı kabul ettiler.Ya birader canlari istemiyor yapmiyor sanane? Turkiyede yapmak istemiyor indirimi, sanane yani. Baska ulkenin kampanyasini kullanmak mi zorundasin?
İnşallah geliraynı yerden aldım bugün sipariş ettim hadi bakalım
Öyle ya benim aldığım mouse'un scroll tuşunda hafif bir problem oldu diye de ürünü geri almadan para iadesi geçmişlerdi. Amazon dışı sipariş vermem bu tür indirim olmadığı sürece.trendyol boş yer artık. Şuan tr de en iyi firma amazon. Arkadaşım C vitamini aldı. Kullandıgı ilaç rahatsız etti amazona bildirdi. 500tl hediye çeki ve hastane masraflarını karşılamayı kabul ettiler.