🔥İndirim INSTREET ve FLO 1 ALANA 1 BEDAVA KAMPANYASI

antiKoR71

80+
Reaksiyon skoru
197
Merhaba.

Saat 20:00 ile 24:00 arasında seçili ürünlerde 1 ALANA 1 BEDAVA kampanyası vardır.

Kampanyadan yararlanmak için aynı üründen farklı numara yada renkten sepete eklemeniz yeterli olacaktır.

Kışa hazırlık lazım değil mi? 🥰

FLO MAĞAZASI
INSTREET MAĞAZASI

Linkler yukarıdadır...

Merhaba.

Saat 20:00 ile 24:00 arasında seçili ürünlerde 1 ALANA 1 BEDAVA kampanyası vardır.

Kampanyadan yararlanmak için aynı üründen farklı numara yada renkten sepete eklemeniz yeterli olacaktır.

FLO MAĞAZASI
INSTREET MAĞAZASI

Linkler yukarıdadır...
46-47 numarada sadece 2model var :(

Merhaba.

FLO MAĞAZASI
INSTREET MAĞAZASI

Linkler yukarıdadır...
Ellerinde kalan modelleri bu şekil tüketmeye çalışıyorlar, güzel bir model göremedim

• Beğen
Reaksiyonlar: john
Ellerinde kalan modelleri bu şekil tüketmeye çalışıyorlar, güzel bir model göremedim
Valla Dockers ve Lumberjack güzel modeller var. Zevk meselesi tabii ki.

Spor olarak da Lotto...

Fiyatı 2 katına çıkmayan ürün var mı?

Lumberjackte bir sezonda yırtılan ayakkabı 1700₺, şaka gibi. Bir kez alıp düzgün almak lazım, The North Face 4 senedir taş gibi.

iyi güzel de ben instreetten 2 ayakkabı aldım 2 si de leş gibi kokutuyor.

Lumberjackte bir sezonda yırtılan ayakkabı 1700₺, şaka gibi. Bir kez alıp düzgün almak lazım, The North Face 4 senedir taş gibi.
Benim anlayışım da bir ayakkabıya 5k verip 4 yıl giyeceğime yerine 1~1.5k ya 3 yada 4 ayakkabı alırım. Sonunda değişerek yine 4 sene giymiş olurum. Tabi bu benim düşüncem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi güzel de ben instreetten 2 ayakkabı aldım 2 si de leş gibi kokutuyor.
Haklısınız. Ama aldığınız markadan kaynaklıdır. Yoksa mağaza nike da satıyor adididas ta. Bu arada nike ve adidas da ayak kokusu yapabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,122
Üyeler
186,455
Son üye
pharm4vita
Geri