🔥İndirim INSTREET ve FLO 1 ALANA 1 BEDAVA KAMPANYASI

antiKoR71

80+
Reaksiyon skoru
197
Merhaba.

Saat 20:00 ile 24:00 arasında seçili ürünlerde 1 ALANA 1 BEDAVA kampanyası vardır.

Kampanyadan yararlanmak için aynı üründen farklı numara yada renkten sepete eklemeniz yeterli olacaktır.

Kışa hazırlık lazım değil mi? 🥰

FLO MAĞAZASI
INSTREET MAĞAZASI

Linkler yukarıdadır...

Merhaba.

Saat 20:00 ile 24:00 arasında seçili ürünlerde 1 ALANA 1 BEDAVA kampanyası vardır.

Kampanyadan yararlanmak için aynı üründen farklı numara yada renkten sepete eklemeniz yeterli olacaktır.

FLO MAĞAZASI
INSTREET MAĞAZASI

Linkler yukarıdadır...
46-47 numarada sadece 2model var :(

Merhaba.

FLO MAĞAZASI
INSTREET MAĞAZASI

Linkler yukarıdadır...
Ellerinde kalan modelleri bu şekil tüketmeye çalışıyorlar, güzel bir model göremedim

• Beğen
Reaksiyonlar: john
Ellerinde kalan modelleri bu şekil tüketmeye çalışıyorlar, güzel bir model göremedim
Valla Dockers ve Lumberjack güzel modeller var. Zevk meselesi tabii ki.

Spor olarak da Lotto...

Fiyatı 2 katına çıkmayan ürün var mı?

Lumberjackte bir sezonda yırtılan ayakkabı 1700₺, şaka gibi. Bir kez alıp düzgün almak lazım, The North Face 4 senedir taş gibi.

iyi güzel de ben instreetten 2 ayakkabı aldım 2 si de leş gibi kokutuyor.

Lumberjackte bir sezonda yırtılan ayakkabı 1700₺, şaka gibi. Bir kez alıp düzgün almak lazım, The North Face 4 senedir taş gibi.
Benim anlayışım da bir ayakkabıya 5k verip 4 yıl giyeceğime yerine 1~1.5k ya 3 yada 4 ayakkabı alırım. Sonunda değişerek yine 4 sene giymiş olurum. Tabi bu benim düşüncem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi güzel de ben instreetten 2 ayakkabı aldım 2 si de leş gibi kokutuyor.
Haklısınız. Ama aldığınız markadan kaynaklıdır. Yoksa mağaza nike da satıyor adididas ta. Bu arada nike ve adidas da ayak kokusu yapabilir.

Geri