❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Acaba sabah gidip kargoyu almaya çalışsam verirler mi ? bazen sisteme 10 11 gibi giriyorlar erken geldiği halde ben 9 da gitsem alsam müq olur

Acaba sabah gidip kargoyu almaya çalışsam verirler mi ? bazen sisteme 10 11 gibi giriyorlar erken geldiği halde ben 9 da gitsem alsam müq olur
Sabah git hemen 8 30 gibi alırsın. Araçlara yüklüyorlar o ara tecrübe ile sabit 🤣

benim kargo mng ile geliyor karşısında camii var, 2.5 litre (pepsi )ile 1,5 kilo karışık çerez aldım geldim, hem maç izliyorum hem arabayı bekliyorum. yarın cenazemiz var deyip gelir gelmez isteyeceğim

Aynen kapatmışlar 1-1.5 saat önce oluyordu bazı arkadaşlar gidip müşteri hizmetlerine yazmasaydı belik yarına kadar sürerdi
adamlar enayi değil herhalde milyar dolarlık şirket açığı müsteri hizmetleri sayesin demi cözdü yani

Benim kargom teslim edilicek ben geri vericem vermem ki psu aldım benim eski psu var gamebooster marka onu koyarım kutuya veririm 😂
Öyle yaparsan anlaşılır. Salatalık felan koy.

Dava falan açmazlar ya milyarlık şirket 3-5 milyon için marka adına leke düşürür mü? 3-5 fukara bir şeyler aldık kargosunu alan keyfine baksın...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,927
Üyeler
184,998
Son üye
serkanakahs
Geri