❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
20 sipariş verdim hepsi ya kargoda ya kargolanmadan iptal oldu. Tekrar siparişte geçemiyorum şu an
Alan arkadaşlara hayırlı olsun biz n11 den devam

öyle deme bi arkadaş trendyol canlı desteğe yazmış canlı destek elemanı kapından geri almaya gelecekmiş kargoyu hahahahaha
kargoya verilince iptal olmaz diyen arkadaş son yorumları okuda bilgilen gerçi senin ütün gelmişti dimi umrunda olmaz :)

Bu indirimler Türklere neden yapılmıyor? %10 görsek şükrederiz oda 100 lirayla sınırlı falan diye ibare koyarlar. bu ne rezillik alan adamları da iptal ediyorlar müşteri temsilcisi üzerinden paranızı alamazsınız diye tehdit falan ediyorlar. Türkler kendi ülkesinde zaten 2. sınıf vatandaş muamelesi görüyordu birde kendi eticaret sitelerinden de aynısını görüyor. daha ne kadar aşağılanıcaz bakalım ömrümüz olursa görelim.

Bu indirimler Türklere neden yapılmıyor? %10 görsek şükrederiz oda 100 lirayla sınırlı falan diye ibare koyarlar. bu ne rezillik alan adamları da iptal ediyorlar müşteri temsilcisi üzerinden paranızı alamazsınız diye tehdit falan ediyorlar. Türkler kendi ülkesinde zaten 2. sınıf vatandaş muamelesi görüyordu birde kendi eticaret sitelerinden de aynısını görüyor. daha ne kadar aşağılanıcaz bakalım ömrümüz olursa görelim.
azerbeycandan yapılan alışverişler mikro ihracat diye geçiyor ve kdv'siz olduğu için

Beyler kargosu olanlar dağıtımı beklemesin,direk şubeden alsın,hatta arayın ben geliyorum dağıtıma çıkarmayın diye söyleyin en temiz şuan bu dağıtıma çıkarsa sisteme.iptal girerlerse gelmez zaten

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri