❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Anasını satim sürat kargo şubesine giderken iade mesajı geldi i#neler dağıtıma çıkarmadığı için şubeye gidiyordum ne yapim şimdi alma şansım varmı gerimi dönim
maalesef iade mesajı geldiyse alamazsın artık ama gene de şansımı denerim dersen git bi sor

Biz bu ürünleri aldık ama garanti, servislik bir durum olursa yine göndereceğiz :D.

Benimde iade olucak demişlerdi az önce bildirim geldi yarın yeniden dağıtıma çıkıcak diye az önce de teslim alma kodu yolladılar yine. Darlama taktiği işe yaradı galiba 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biz bu ürünleri aldık ama garanti, servislik bir durum olursa yine göndereceğiz :D.
O zaman yetkili servise vericeksin ki trendyola vermiyorsun.

Ürün bana verilmiş olsa da iade görünüyor. Uğraşmaya değmez gibi, kuryeyi arayayım gelip alsın.

Ürün bana verilmiş olsa da iade görünüyor. Uğraşmaya değmez gibi, kuryeyi arayayım gelip alsın.
deme merhaba iyi günler ben bunu trendyolun açığıyla buguyla aldım gelin geri alınmı diyeceksin bırak kendileri alıyolarsa alsınlan

Beyler şu an sıfırdan sipariş verebilsen varsa özelden ulaşabilir mi

arkadaşar kargo kodunuza tekrar bakın beninki dağıtıma çıktı olarak gözüktü sonra şubeye gitti şimdi ise kargo kodu hatalı diyor bu saatten sonra gelmez gibi kargo artık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,631
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri