WhiteBeard
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
kulaklık olarak ne alınır 1000 tl ye
Umarım gelir yatekrar çıkacak diyosa gelebilir belki, çoğunluk direkt iptal olmuş
Bende ayakkabı geldi giymedim vallaha duruyorben gittim kuryeden teslim aldım üstünde iade yazıyor ben iade olacak sanıyordum dedi ama verdi. kimsenin başı ağrımaması adına ürünlerimi kutusunu açmadan saklıyorum olur da geri iade istenirse ne satıcı sıkıntı yaşasın ne de kurye. öte yandan trendyolda teslim edildi olarak gözüküyor hatta ürünü falan değerlendirebiliyorum biraz ürünlere ellemeden bekleyeceğim.
Kampanya artık olmuyor galiba deneyen var mı bilmiyorum tabikulaklık olarak ne alınır 1000 TL ye
az önce denedim ödeme yapılmıyorKampanya artık olmuyor galiba deneyen var mı bilmiyorum tabi
sadece azerbaycan kullanabiliyor, fixledilerKampanya artık olmuyor galiba deneyen var mı bilmiyorum tabi
gıdada geçerli değildi galiba yoksa ömürlük stok yapardıkSatın alınmış gıda maddesini geri iade alamazsın alsanda satamazsın. Kulaklık, iç çamaşırı gibi ürünleri geri alamazsın alsanda satamazsın.
Vermedikleri yetmedi bide dolandırıcılar çıktı
bu dolandırıcı galiba, tıklama
kanka vallahi fixlenmiş ne denerseniz deneyin olmuyurKampanya artık olmuyor galiba deneyen var mı bilmiyorum tabi
dolandırıcılarda işin içine girdi