𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
benim ilki verildi 1 gün sonra teslim edildi :d3 siparişin ikisi trendyol expresse verildi bünyede şöyle bi gerginlik var
benim ilki verildi 1 gün sonra teslim edildi :d3 siparişin ikisi trendyol expresse verildi bünyede şöyle bi gerginlik var
Yalan buradaki şubeler ile içli dışlıyım makarasına konuştum hatta barkod kesiyordum maillerine baktım onlarada sordum yok gelmedi bize dedi harbiden de mailde öyle bir şey yoktuAynen oyle, sadece aras kargoya özgü birsey değil tum kargolara gelmis ust yazj
hocam mesajı beyaz renkte yazmışsınız sanırımYalan buradaki şubeler ile içli dışlıyım makarasına konuştum hatta barkod kesiyordum maillerine baktım onlarada sordum yok gelmedi bize dedi harbiden de mailde öyle bir şey yoktu
tekrar çıkacak diyosa gelebilir belki, çoğunluk direkt iptal olmuşNe dersiniz gelir mi sizce beyler Alıntıyı görüntüle
benimde tek gelen siparişim buydu dün geldi kullanıyorum memnunum, fan argb değil fixed anakarttaki ve kasadaki heryere taktım pinini kestim bile, cpu fan dışında olmadı artık kasa rgbsini ona göre değiştirdim.1 günde teslim aldım kullanıyorum şuan
sanırım artık çalışmıyorbitti mi indirim
o sana uymuyorsa sen ona uyacaksınbenimde tek gelen siparişim buydu dün geldi kullanıyorum memnunum, fan argb değil fixed anakarttaki ve kasadaki heryere taktım pinini kestim bile, cpu fan dışında olmadı artık kasa rgbsini ona göre değiştirdim.Alıntıyı görüntüle
Dostum sistemi bilerek güncellemiyorlar trendyolu gönderinin teslim şubesinde olduğuna zor ikna ettimaras kargoyu aradım ürünüm için herhangi işlem gözükmüyor dedi iptal vs dağıtım merkezine yolda olarak gözüküyor