Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Oğuz Tutkun

Eric Cartman

80+ Bronze
Hocam kargolara trendyol genel müdürlüğünden tek tek ust yazi gelmis benim de urunum dağıtıma çıkmıştı kimseye urun teslim edilmeyecek denmis. Trendyol tum kargolari geri cekecekmis. Alanlardan da ya ucret talebi ya da baska bir yol ile temin edilecekmis bilginiz olsun
ya paran ya da işte nasıl ödeyeceksen kabul mü diyorlarmış :D

Revilibe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Fazıl Yavuz
Hocam kargolara trendyol genel müdürlüğünden tek tek ust yazi gelmis benim de urunum dağıtıma çıkmıştı kimseye urun teslim edilmeyecek denmis. Trendyol tum kargolari geri cekecekmis. Alanlardan da ya ucret talebi ya da baska bir yol ile temin edilecekmis bilginiz olsun
Tüketici mahkemesine gideriz hocam ürünün etiket fiyatından fazlası temin edilemez kazanırız

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Attila Timur
aynen kanka protein tozu almıştım, mng kargonun patronu ve 2 polis eve geldi, onlara 1'er ölçek ikram ettim, polis amca içer içmez beni sırtına aldı gezdirdi şimdi de şubeye götürüyor bilgi vereceğim

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
Benim bildiğim satılan mal geri alınmaz😂 alıcı istemeden nasıl geri iade ediliyor anlamıyorum. Koskoca firma düzgün sistem yapsaymışda böyle olmasaymış

COMMANDERR

80+ Bronze

Ekler

• IMG-20231109-WA0009.jpeg
    IMG-20231109-WA0009.jpeg
    928.3 KB · Hit: 114
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular