çabuk montajla kullanıyorum dersin en azındanBende aldım hacı Alıntıyı görüntüle
aynen onayı gidip arabada yada sonra toplu yapıyor benimkinde tc verdim sisteme girdi onayladı teslim edildi oldu hepsi kargo takibinde sonra trendyola baktım yarım saat sonra orda da hepsi teslim edildi olduTeslim alan arkadaşlar büyük ihtimal adam paketi verip gidiyor teslim onayını sonraya bırakıyor teslim edildiyi işaretleyemeyip ürünü geri istiyor ha verilen ürünü nasıl geri alıcaklar orasıda komik
kingstonun sitesinde seri no ile kontrol etme vardı diye hatırlıyorumÜrün geldi nays ile 1500 civarına. Orijinal mi la bu
Seni aradılar mı veya bişi dediler mi ?aynen onayı gidip arabada yada sonra toplu yapıyor benimkinde tc verdim sisteme girdi onayladı teslim edildi oldu hepsi kargo takibinde sonra trendyola baktım yarım saat sonra orda da hepsi teslim edildi oldu
iptal yemiyen ürünlerde oluyor demekkibeyler şimdi aras kargo geldi kazan bilişim 3tane dağıtımdaydı 2si geldi 1i iade gidecekmiş
H.obeyler şimdi aras kargo geldi kazan bilişim 3tane dağıtımdaydı 2si geldi 1i iade gidecekmiş
çoğunluğu aldıysan hayırlı olsunbeyler şimdi aras kargo geldi kazan bilişim 3tane dağıtımdaydı 2si geldi 1i iade gidecekmiş
f80 mi benimde subeye geldi iade oldu aradım süpheli işleme takıldı dedilerhayırlı olsun, monitör koluyla pci-e usb port aldım bende hazırda bekliyorum geldiği gibi montajı yapcam