nazcarieche
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 183
evi taşı hemenHenüz ortada kimse yok
evi taşı hemenHenüz ortada kimse yok
Aynen oyle, sadece aras kargoya özgü birsey değil tum kargolara gelmis ust yazjevet aras kargo doğrudur![]()
ya paran ya da işte nasıl ödeyeceksen kabul mü diyorlarmışHocam kargolara trendyol genel müdürlüğünden tek tek ust yazi gelmis benim de urunum dağıtıma çıkmıştı kimseye urun teslim edilmeyecek denmis. Trendyol tum kargolari geri cekecekmis. Alanlardan da ya ucret talebi ya da baska bir yol ile temin edilecekmis bilginiz olsun
valla kral banada öyle dedilerevet aras kargo doğrudur![]()
Tüketici mahkemesine gideriz hocam ürünün etiket fiyatından fazlası temin edilemez kazanırızHocam kargolara trendyol genel müdürlüğünden tek tek ust yazi gelmis benim de urunum dağıtıma çıkmıştı kimseye urun teslim edilmeyecek denmis. Trendyol tum kargolari geri cekecekmis. Alanlardan da ya ucret talebi ya da baska bir yol ile temin edilecekmis bilginiz olsun
kardeş teslim olan oldu bitti gitti kimseden para isteyemezler teslim olmayanları geri toplarlar en fazlaAynen oyle, sadece aras kargoya özgü birsey değil tum kargolara gelmis ust yazj
aynen kanka protein tozu almıştım, mng kargonun patronu ve 2 polis eve geldi, onlara 1'er ölçek ikram ettim, polis amca içer içmez beni sırtına aldı gezdirdi şimdi de şubeye götürüyor bilgi vereceğimHocam kargolara trendyol genel müdürlüğünden tek tek ust yazi gelmis benim de urunum dağıtıma çıkmıştı kimseye urun teslim edilmeyecek denmis. Trendyol tum kargolari geri cekecekmis. Alanlardan da ya ucret talebi ya da baska bir yol ile temin edilecekmis bilginiz olsun
korkutmak için söylemişlerdir, öyle bir dünya yok sadece teslimatı yapılamayanları geri çekerler kimseden fazla para talep edemezlervalla kral banada öyle dediler
Şüpheli durum var kargoda dediler teslim etmedilerkorkutmak için söylemişlerdir, öyle bir dünya yok sadece teslimatı yapılamayanları geri çekerler kimseden fazla para talep edemezler
aynısından ben de aldım ama göndermedilerBiraz önce ürün teslim edildi.
3 üründe yola çıktı, Dün 7:24 de sipariş geçmiştm
1 günde teslim aldım kullanıyorum şuanaynısından ben de aldım ama göndermediler