metekr2828
80+
- Reaksiyon skoru
- 150
Merhaba herkese İtopya'dan 2 hafta önce hazır sistem aldım kullanmaya başladım sonra akşam kasa fişteydi bir anda evde şalter attı ve muhtemelen PSU yandı ben hiçbir şey yapmadan nasıl böyle bir şey oldu anlamadım ve yarın bilgisayarı açtığımda hiçbir tepki vermiyordu anakarta yanmış olabilir. yüksek sistemler gameboosterin psusunu koyuyorlar o da dandinik olduğundan patlıyor bütçem olsa kasayı iyi seçerdim .sorunumun çözülmesini istiyorum 21.500 TL verdim çöp olacak güvenip aldım yaşadığım şeylere bak güvenilir firma sandım bazıları diyecek senin hatan. ucuz kasa psu niye aldın ,ama bütçem tam 21.500 tl di ve kasa eklediğimde fiyat artıyordu koskoca firma gamebooster markasını koyucağına muadili olan deepcool var o da 1.500 tl onu koy 4060 ti ekran kartı olan sistemler bu psuyu koyması saçma şikayet varada yazdım sistemi ya iade alacaklar yada parçaların değişimi yapılıcak anakartım veya işlemcim yandıysada yenisiyle değiştirilmeli benden kaynaklı olmayan nedenle oldu sonuçta ben patlatmadım 21.500 tl verdim param boşuna gitti almayın bu firmadan
Son düzenleme: