Çözüldü✓ İtopyadan Aldığım Hazır Sistemin Psu Patladı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
150
Merhaba herkese İtopya'dan 2 hafta önce hazır sistem aldım kullanmaya başladım sonra akşam kasa fişteydi bir anda evde şalter attı ve muhtemelen PSU yandı ben hiçbir şey yapmadan nasıl böyle bir şey oldu anlamadım ve yarın bilgisayarı açtığımda hiçbir tepki vermiyordu anakarta yanmış olabilir. yüksek sistemler gameboosterin psusunu koyuyorlar o da dandinik olduğundan patlıyor bütçem olsa kasayı iyi seçerdim .sorunumun çözülmesini istiyorum 21.500 TL verdim çöp olacak güvenip aldım yaşadığım şeylere bak güvenilir firma sandım bazıları diyecek senin hatan. ucuz kasa psu niye aldın ,ama bütçem tam 21.500 tl di ve kasa eklediğimde fiyat artıyordu koskoca firma gamebooster markasını koyucağına muadili olan deepcool var o da 1.500 tl onu koy 4060 ti ekran kartı olan sistemler bu psuyu koyması saçma şikayet varada yazdım sistemi ya iade alacaklar yada parçaların değişimi yapılıcak anakartım veya işlemcim yandıysada yenisiyle değiştirilmeli benden kaynaklı olmayan nedenle oldu sonuçta ben patlatmadım 21.500 tl verdim param boşuna gitti almayın bu firmadan

Son düzenleme:
İtopya ile görüş yardımcı olurlar @itopya.com

Merhaba herkese İtopya'dan 2 hafta önce hazır sistem aldım kullanmaya başladım sonra akşam kasa fişteydi bir anda evde şalter attı ve muhtemelen PSU yandı ben hiçbir şey yapmadan nasıl böyle bir şey oldu anlamadım ve yarın bilgisayarı açtığımda hiçbir tepki vermiyor işlemcide yanmış olabilir yüksek sistemler gameboosterin psusunu koyuyorlar o da dandinik olduğundan patlıyor bütçem olsa kasayı iyi seçerdim sorunumun çözülmesini istiyorum 21.500 TL verdim çöp olacak güvenip aldım yaşadığım şeylere bak güvenilir firma sandım bazıları diyecek senin hatan ucuz kasa psu niye aldın ama bütçem tam 21.500 TL di ve kasa eklediğimde fiyat artıyordu koskoca firma gamebooster markasını koyucağına muadili olan deepcool var o da 1.500 TL onu koy 4060 ti ekran kartı olan sistemler bu psuyu koyması saçma şikayet varada yazdım sistemi ya iade alacaklar yada parçaların değişimi yapılıcak anakartım veya işlemcim yandıysada yenisiyle değiştirilmeli benden kaynaklı olmayan nedenle oldu sonuçta ben patlatmadım 21.500 TL verdim param boşuna gitti almayın bu firmadan
firmadan daha cevap gelmemiş. Almayın demek için erken değil mi?

aga saçma bi konu olmuş. psu yu adamlar üretmedi ya. ayrıca firmayla konuşmadan etmeden gelip buraya ordan bi şey almayın vs. yazman çok garip

Fotograf at buraya kanit icin, ayrica sadece psudan kaynaklanmaz o problem, ev ici tesisatinizda da sorun olabilir

Merhaba herkese İtopya'dan 2 hafta önce hazır sistem aldım kullanmaya başladım sonra akşam kasa fişteydi bir anda evde şalter attı ve muhtemelen PSU yandı ben hiçbir şey yapmadan nasıl böyle bir şey oldu anlamadım ve yarın bilgisayarı açtığımda hiçbir tepki vermiyor işlemcide yanmış olabilir yüksek sistemler gameboosterin psusunu koyuyorlar o da dandinik olduğundan patlıyor bütçem olsa kasayı iyi seçerdim sorunumun çözülmesini istiyorum 21.500 TL verdim çöp olacak güvenip aldım yaşadığım şeylere bak güvenilir firma sandım bazıları diyecek senin hatan ucuz kasa psu niye aldın ama bütçem tam 21.500 TL di ve kasa eklediğimde fiyat artıyordu koskoca firma gamebooster markasını koyucağına muadili olan deepcool var o da 1.500 TL onu koy 4060 ti ekran kartı olan sistemler bu psuyu koyması saçma şikayet varada yazdım sistemi ya iade alacaklar yada parçaların değişimi yapılıcak anakartım veya işlemcim yandıysada yenisiyle değiştirilmeli benden kaynaklı olmayan nedenle oldu sonuçta ben patlatmadım 21.500 TL verdim param boşuna gitti almayın bu firmadan
usta dava çok uzun sürer gibi geliyor ama

aga saçma bi konu olmuş. psu yu adamlar üretmedi ya. ayrıca firmayla konuşmadan etmeden gelip buraya ordan bi şey almayın vs. yazman çok garip
Ne saçması asıl sen saçmalıyorsun psuyu adamlar üretmemiş olabilir hazır sistemlere o psuyu koymasınlar bütçem yetse iyisini eklerdim ama fiyat farklarını şişirmişler bilmeden konuşma burda firmaylada konuştum çözmediler sorunum sen 21.500 tl versen pcye çöp olsa teşşekür mü edersin şu itopyayı övmeniz neden acaba bu kadar bende seviyordum iyi firma güvenilir diyordum ama 2 haftadır yaşadağım şeyler cidden yordu beni keşke almasaydım diyorum .

firmayı aradım zaten bize gönderin dediler ama göndersem bile aynı psunun sıfırını takıcaklar yine patlıyacak ?!!!
Ürünü sen görerek satın alıyosun, daha iyi psu seçseydin. tabii ki de aynısını yollayacaklar :D

Fotograf at buraya kanit icin, ayrica sadece psudan kaynaklanmaz o problem, ev ici tesisatinizda da sorun olabilir
Atarım birazdan bekleyin psuda kaynaklı gamebooster markası ev içi tesisatımızda sorunda yok sitede oturuyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünü sen görerek satın alıyosun, daha iyi psu seçseydin. tabii ki de aynısını yollayacaklar :D
Ya ben size anlatamıyorum galiba bütçem yetmiyordu fiyat farkı çok alıyor bende mecbur hazır sistemde olanı aldım gamebooster markasını siteden kaldırsınlar yüksek sistemlere bu psuyu koyuyorlar benim gibi mağdur kaç kişi daha var şu firmayı övüp durmayın bana?

PSU yu belki onlar üretmedi ama sattıkları malın arkasında durmak zorundalar. Arkadaşın dediği gibi yüksek sistemlere bile ekledikleri PSU lar çöp markalar. İtopya ile iletişime geçin inşallah çözüm bulurlar. Geçmiş olsun.
@itopya.com

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,003
Üyeler
185,013
Son üye
shooterqw