🔥İndirim 💥 ALİEXPRESS 11.11 VE İLK SİPARİŞ İNDİRİMLERİ 💥

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Önceki sorduğumda yanit gelmedi diye gene soruyoru. 560 tl gibi bi ücretle logitech g310 aldkm 1 hafta once simdi iade edip ya ustteki beyaz ps4 kolunu ya da ilk sayfadaki rgb nintendo kolunu siparis etmeyi planliyorum sizce deger mi

Bu aliexpres'de ödemeyi dolar olarak ödeyebiliyor muyuz acaba ? Kredi kartı ekstremde dolar hesap özeti açık. Türk olarak olarak seçince çok fazla kur farkı koyuyor. 20 dolar 570 lira diyelim normalde Aliexpress'de 640 lira çekiyor.

Önceki sorduğumda yanit gelmedi diye gene soruyoru. 560 TL gibi bi ücretle logitech g310 aldkm 1 hafta once simdi iade edip ya ustteki beyaz ps4 kolunu ya da ilk sayfadaki rgb nintendo kolunu siparis etmeyi planliyorum sizce deger mi
Kol ile oynuyorsane evet.

Bu aliexpres'de ödemeyi dolar olarak ödeyebiliyor muyuz acaba ? Kredi kartı ekstremde dolar hesap özeti açık. Türk olarak olarak seçince çok fazla kur farkı koyuyor. 20 dolar 570 lira diyelim normalde Aliexpress'de 640 lira çekiyor.
Bilmiyorum ama olmuyor galiba:(

Önceki sorduğumda yanit gelmedi diye gene soruyoru. 560 TL gibi bi ücretle logitech g310 aldkm 1 hafta once simdi iade edip ya ustteki beyaz ps4 kolunu ya da ilk sayfadaki rgb nintendo kolunu siparis etmeyi planliyorum sizce deger mi
Hocam en çok kol ile olan oyunları mı daha çok oynuyorsun, yoksa mouse ile mı

Arkadaşlar kulak içi ve kablolu önerebileceğiniz kulaklık var mı?

Valorant oynayacağım ses kasabileceğim bi kulaklık arıyorum.

Normalde Hyper cloud 2 sahibiyim, kulak üstü kulaklıklarda kafaya baskı uyguladığı için saçta baskı oluşuyor ve hiç hoşuma gitmiyor.

Arkadaşlar Aliexpress ten deri mont alınır mı bedenlerde sıkıntı oluyor mu, defolu gelme olasılığı ne kadar? Daha önce Aliexpress ten deri mont alan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,177
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri